Mijn leven in foto’s #120 – Uilen- en dierenpark de Paay, verjaardagen en EXTRA winactie!

Mijn leven in foto’s #120 - De Paay

Fijn weekend iedereen! Wat een heerlijk weertje was het vandaag he! Ik heb er echt van genoten, ik hoop dat we snel weer zo’n mooi weer krijgen. We zijn vandaag ook naar Uilen- en dierenpark de Paay geweest, super tof! In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #120 - Big Shot

Mijn leven in foto’s #120 - Big Shot

Een aantal weken geleden was ik met mijn vriendinnetje en haar zoontje naar ScrapDelight geweest en kocht ik daar onder ander de Big Shot. Hierboven zie je het eerste resultaat, ik ben er echt super blij mee! Ik wil meer die sets gaan halen om mooie creaties te kunnen gaan maken.

Mijn leven in foto’s #120 - Sneeuwpop

Mijn leven in foto’s #120 - Sneeuwpop

Mijn leven in foto’s #120 - Sneeuwpop

Thomas en ik hebben een zeer grote chocolade sneeuwpop gemaakt met allerlei soortjes snoepjes erin. Het was echt super leuk om dit te maken en ook enorm lekker!

Mijn leven in foto’s #120 -  Fietsen

Even heerlijk buiten fietsen!

Mijn leven in foto’s #120 -  Voorraadkast

Mijn leven in foto’s #120 -  Profeit

Afgelopen donderdag schreef ik een artikel over hoe goed ben jij voorbereid op een noodsituatie en in dit artikel kwamen ook producten voorbij die ik had besteld bij Profeit.eu. En op de bovenste foto zie je onze voorraadkast met eten en drinken en verschillende producten, zodat we goed voorbereid zijn.

Mijn leven in foto’s #120 -  Wandelen

Even heerlijk wandelen in Leerdam toen het zo mooi weer was!

Mijn leven in foto’s #120 - Pinda rotjes maken

Onze vaders waren beide jarig en Thomas ging heerlijke pinda rotjes maken! En die waren echt lekker!!

Mijn leven in foto’s #120 - Tunnels van Leerdam

Ook was ik bij iemand op bezoek om te praten over de Tunnels van Leerdam. Van degene heb ik behoorlijk wat informatie gekregen, veel hiervan moeten we nog verder gaan onderzoeken. Maar binnenkort komt er dus meer informatie hierover op onze website. Ik ben echt super blij met deze nieuwe informatie!

Mijn leven in foto’s #120 - De Paay

Mijn leven in foto’s #120 - De Paay

Mijn leven in foto’s #120 – De Paay

Mijn leven in foto’s #120 - De Paay

Mijn leven in foto’s #120 - De Paay

Mijn leven in foto’s #120 - De Paay

Mijn leven in foto’s #120 - De Paay

Mijn leven in foto’s #120 - De Paay

Mijn leven in foto’s #120 - De Paay

Mijn leven in foto’s #120 - De Paay

Het was vandaag echt heerlijk weer! Eindelijk! De afgelopen tijd hebben we zoveel regen gehad, dat we besloten om vandaag lekker te gaan fietsen en naar Uilen- en dierenpark de Paay te gaan. Het is daar klein, maar echt super tof!

Mijn leven in foto’s #120 - Winactie

En omdat het vandaag zo’n top weertje was, had ik besloten om nog een EXTRA winactie te houden via Instagram. Je kan namelijk een Dolce & Gabbana The Only One 2 eau de parfum 30ml winnen. Doe jij al mee? Ga snel naar mijn Instagram account en doe ook mee!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan vandaag?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: