Een nieuwe powerbank voor mijn iPhone


Een nieuwe powerbank voor mijn iPhone

Mijn iPhone gebruik ik dagelijks echt ontzettend veel. Vooral voor bellen, social media en mijn blog. De batterij van mijn iPhone gaat daarom ook heel erg snel leeg en dan vind ik het zeer fijn als ik een powerbank bij de hand heb, zodat ik mijn iPhone ook gemakkelijk weer op kan laden. Nu heb ik een nieuwe powerbank ontvangen voor mijn iPhone en vandaag vertel ik waarom ik graag een powerbank gebruik, waar je op moet letten als je een powerbank wilt kopen en laat ik deze nieuwe powerbank aan jullie zien.


Een nieuwe powerbank voor mijn iPhone

Via Powerbank-verkoper.nl ontving ik een roze Powerbank Intenso 5200 mA. Ik ben dol op roze en deze powerbank vind ik echt gaaf eruit zien.

Ik vind het zeer belangrijk dat ik een powerbank meerdere keren kan gebruiken om mijn iPhone op te laden, vooral als ik onderweg ben of een dagje uit ben. Als ik aan het werk ben, dan reis ik toch 2,5 uur a 3 uur met de trein. Ik gebruik mijn telefoon dan ontzettend veel en gaat de batterij dus ook snel leeg. Een powerbank moet van mij dan ook een hoge capaciteit hebben.


Een nieuwe powerbank voor mijn iPhone

Het is altijd belangrijk om te weten wat je precies wilt met een powerbank. Er zijn ontzettend veel verschillende powerbanks verkrijgbaar. Wil je bijvoorbeeld jouw smartphone mee opladen, dan heb je genoeg aan een powerbank met een capaciteit van tussen de 1500 mA en 10.000 mA. Maar wil je bijvoorbeeld juist dat jouw powerbank ook gebruikt kan worden om een tablet mee op te laden, dan is het zeer verstandig om een powerbank te nemen met meer dan 10.000 mA. Een tablet heeft namelijk meer capaciteit nodig om geheel op te kunnen laden dan een smartphone.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar wat je allemaal meegeleverd krijgt en hoe de powerbank zelf opgeladen dient te worden. Gaat dit bijvoorbeeld met een USB oplaadkabel of juist via een stekkertje of via een solar panel zodat de powerbank opgeladen kan worden via zonlicht. Hierboven zie je de inhoud van deze powerbank pakketje. De powerbank zelf natuurlijk, een USB oplaadkabel om de powerbank mee op te laden en een gebruiksaanwijzing. Bij powerbanks heb je wel jouw eigen USB kabel nodig om jouw smartphone mee op te laden. Dit is natuurlijk omdat elke smartphone een andere aansluiting heeft.


Een nieuwe powerbank voor mijn iPhone

Een nieuwe powerbank voor mijn iPhone

Ik vind het fijn als er bepaalde informatie op een powerbank staat. Bijvoorbeeld bij deze powerbank staat er meer informatie over de capaciteit en vermogen. Zeer handig om te weten! En aan de andere kant heb je één input en één output waarmee je jouw smartphone kunt opladen en de powerbank zelf mee kunt opladen. Wat ik ook belangrijk vind aan een powerbank, is dat je kan zien hoe vol hij nog is. Dit kan je vaak zien met lampjes op de powerbank. Zoals hierboven zie je vier bolletjes die laten zien hoe vol de powerbank nog is. Wat ik zelf ook zeer top vind, is als een powerbank al opgeladen is zodra je hem uit de verpakking haalt. Zo kan je de powerbank gelijk gebruiken en hoef je hem niet eerst op te laden voor gebruik.


Een nieuwe powerbank voor mijn iPhone

De powerbank is zeer fijn in gebruik. Hij laadt lekker snel op en de powerbank is op zich niet snel leeg. Ik kan mijn iPhone maximaal anderhalf a twee keer mee opladen. Dat vind ik altijd wel goed genoeg voor een powerbank. Meestal als ik thuis ben, dan laad ik de iPhone toch op via mijn laptop of via een normale stekker. Maar voor onderweg of een dagje uit is dit echt een ideale powerbank.


Een nieuwe powerbank voor mijn iPhone

Hierboven zie je hoe ik de powerbank dan weer oplaadt via mijn Macbook Air. Zeer handig als je zo een powerbank kunt opladen. Ik ben zeer blij met deze Intenso Powerbank. Ik kan weer gerust op pad gaan, zonder dat ik met een lege telefoon weer thuis kom.

Gebruik jij ook graag een powerbank voor jouw smartphone of tablet? En hoe lang doe jij mee met jouw smartphone op een dag?

Een nieuwe powerbank voor mijn iPhone
Sponsoring. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: