Get To Know Your Readers Tag + Win!


Get To Know Your Readers tag

Mijn blog bestaat deze maand alweer 3 jaar, wow wat gaat de tijd toch snel. Inmiddels heb ik ook alweer meer dan 600 volgers via Bloglovin en daar ben ik echt zo blij mee! Super bedankt iedereen 🙂 . En ik ben eigenlijk wel zeer benieuwd wie jullie nu allemaal zijn. Ik kwam de leuke Get To Know Your Readers Tag tegen, deze is gemaakt door Laura van Style Remains. Het leuke van deze tag is, dat ik dit keer niet de vragen beantwoord, maar juist jullie! Het lijkt me namelijk ontzettend leuk om mijn lezers beter te leren kennen. Wie zijn jullie? Wat doen jullie? Hebben jullie ook een blog? Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden.

Hieronder heb ik de vragen neergezet. Je kan de vragen overnemen in de comments en jouw antwoord onder elke vraag zetten. Mocht je een vraag niet willen beantwoorden, dan hoeft dit natuurlijk niet 😉 .

Get To Know My Readers Tag:
1. Hoe heet je en hoe oud ben je?
2. In welke levensfase zit je (middelbare school, studeren, samenwonen, etc)?
3. Hoe gaat het met je op dit moment?
4. Kun je jezelf omschrijven in een paar zinnen?
5. Wat zijn je hobby’s en interesses?
6. Wat vind jij belangrijk in het leven? En wat vind je lastig of moeilijk?
7. Wat is jouw levensmotto / welke quote vind jij erg mooi?
8. Hoe zou je willen dat je leven eruit ziet in vijf jaar? En in tien jaar?

9. Heb je zelf een blog of website?
10. Welke blogs volg je?
11. Wat is de voornaamste reden dat je blogs volgt?
12. Wat maakt een blog voor jou leuk, bijzonder of interessant?
13. Wat vind je leuk, bijzonder of interessant aan mijn blog?
14. Wat zou je graag anders, beter of vaker willen zien op mijn blog?
15. Wat zou jij willen vragen aan mij / willen weten van mij?

Win!
Ik ben benieuwd naar al jullie antwoorden. Het lijkt me echt leuk om jullie beter te leren kennen. En omdat mijn blog deze maand 3 jaar bestaat en ik ook alweer meer dan 600 volgers via Bloglovin heb, vind ik het leuk om onder de lezers die de vragenlijst hebben ingevuld twee lezers uit te kiezen die van mij een persoonlijk cadeautje krijgen. Zaterdag 15 augustus zullen de twee lezers van mij een mailtje krijgen 🙂 .

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: