Opgemaakte producten van de afgelopen drie maanden


Opgemaakte producten van de afgelopen drie maanden

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn opgemaakte producten liet zien. Dit kwam omdat ik elke maand maar een aantal producten had, dus daarom besloot ik om één artikel te maken met de opgemaakte producten van de afgelopen drie maanden.

Mijn opgemaakte producten van de afgelopen drie maanden heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Andrélon Keratine Repair shampoo en 2 x Andrélon Keratine Repair conditioner
De Keratine Repair lijn is en blijft gewoon mijn favoriet. Nu gebruik ik echter wel minder de conditioner omdat mijn haar altijd sneller vet wordt in de zomermaanden. En dan is een conditioner wat te voedend voor mijn haar. Natuurlijk wil ik wel van de klitten af, dus gebruik ik daar voor in de plaats Andrélon Keratine Repair Anti-Klit Spray.

– 2 x Essence all about matt! Fixing compact powder
Dit is nog steeds mijn favoriete poeder, maar op aanraden van mijn vriendinnetje heb ik nu eentje van Catrice. Ik ben zeer benieuwd of deze net zo goed is of juist beter is dan die van Essence.

– Biocura scheergel voor de gevoelige huid
Zeer fijne scheergel voor de gevoelige huid. Deze is eigenlijk voor mannen, maar dat maakt mij nooit uit. Ik vind de scheergel erg fijn.

Tropika day cream .
Een zeer fijne dagcrème die ik een behoorlijke tijd gebruikt heb. Hier heb ik een complete lijn van gehad met een nachtcrème en een bodylotion en een cleanser. Nu heb ik alleen nog maar de bodylotion en de cleanser over van deze lijn en deze zullen ook snel op zijn, want ik gebruik ze echt zeer vaak.

– Kruidvat wattenschijfjes
Goede wattenschijfjes, deze pluizen niet zo snel 🙂 .

– Biocura wattenschijfjes
Ook goede wattenschijfjes en deze pluizen wel iets sneller dan die van de kruidvat.

Max Factor All Day Primer
Een zeer goede primer, deze gebruik ik dagelijks onder mijn foundation.

– 2 x Catrice re-touch light-reflecting concealer ivor
Deze gebruik ik al een tijdje voor onder mijn ogen. Het is voor mij de goede kleur en het blauwe onder mijn ogen zijn hierdoor goed bedekt. Ik ben er zeer tevreden over. Deze heb ik ook weer opnieuw gekocht en ga ik zeker vaker kopen 🙂 .

– Essence silky touch blush
Een hele mooi roze blush die niet te opvallend is. Zeer geschikt voor mijn huidskleur.

– Essence Sun Club bronzer
Een fijne bronzer die ook weer niet te donker is voor mijn huidskleur. Nu gebruik ik een iets andere versie van Essence.

– ELOASE Creme
ELOASE Cremes zijn op maat gemaakt en kreeg ik voor mijn bruiloft. Echt heerlijke creme dat zeer goed is voor mijn huid. De samenstelling is best bijzonder en fijn. Hieronder heb ik eens deze fijne ingrediënten vermeld:

– Macadamiaolie
– Teunisbloem olie (geweldig spul)
– Shea boter,
– een hoge dosering (5%) Niacinamide!,
– Vitamine A-C-E
– Extra liquid vitamine E
– Colloïdaal goud en zilver.

Catrice Le dolls collection mascara
Een fijne mascara, maar niets gaat boven de extreme volume mascara van Essence! De mascara van Essence heb ik trouwens ook weer gekocht tijdens de make-up 1+1 actie 🙂 . Die blijft gewoon mijn favoriet!

Dit waren mijn opgemaakte producten van afgelopen drie maanden 🙂 .

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: