Mijn leven in foto’s #41 – Wildlands Zoo, Monschau en PhotoWalk Zaanse Schans


Wildlands Adventure Zoo Emmen

Elke twee weken laat ik aan jullie zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. We hadden lekker een weekje vakantie, we zijn naar Wildlands Adventure Zoo Emmen geweest, ook naar Monschau en we hadden een PhotoWalk bij de Zaanse Schans! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven ๐Ÿ™‚ .


Linkie

Zie hem lekker lui zijn dan ๐Ÿ™‚ . De schat haha!


Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen

We hadden een heerlijk weekje vakantie en we zijn een aantal dagen lekker op pad geweest. Een dagje zijn we ook naar Wildlands Adventure Zoo Emmen geweest. Het is daar echt zeer leuk, wel kleiner dan voorheen. Maar de dieren hebben prachtige leefomgevingen. Er komt nog een uitgebreid artikel hierover. De allereerste foto in dit artikel is ook van Wildlands Zoo ๐Ÿ™‚ , een 360 graden foto van toen we in het bootje zaten haha.


Monschau

Monschau

Monschau

Monschau

We zijn ook nog naar Monschau geweest voor een dagje fotograferen. Voor ons is het maar 2 uurtjes rijden, maar we zouden de hele dag gaan fotograferen dus besloten we om hier dan nog een nachtje te gaan slapen en ‘s ochtends weer naar huis te gaan. Wat een super mooie stad is Monschau toch! Echt wow, in oktober gaan we hier zeker weer naar toe haha. Bovenstaande foto’s zijn gemaakt met mijn telefoon, de normale foto’s moet ik nog bewerken en hier komt nog een artikel van ๐Ÿ™‚ .


Lindt

Als je ooit eens in Monschau bent en je houdt van chocolade, ga dan ook eens langs Lindt. Heerlijke chocolade! Ik kon het ook niet laten om een kilo mee te nemen, was in de aanbieding dus ja hahaha.


Babykamer vloer

Babykamer vloer

In onze vakantie en gisteren zijn we nog bezig geweest met de babykamer. We hadden eerst al het laminaat eraf gehaald en zijn nu bezig met de ondervloeren. We zijn in totaal drie ondervloeren tegengekomen, een ondervloer was de eerste echte oude ondervloer van begin 1900. Die zie je hier op de onderste foto, hoe bizar is dit haha.


Babyspullen

Ook ben ik nog even wat babyspullen gaan kopen ๐Ÿ™‚ . De knuffeltjes hadden we al hihi, maar de rest heb ik wel gehaald ๐Ÿ™‚ .


Zaanse Schans

Zaanse Schans

Afgelopen week hadden we ook een PhotoWalk bij de Zaanse Schans, het was daar wel mooi, alleen in de avond is bijna niks verlicht. Dat is wel jammer! Maar de foto’s die ik gemaakt heb, komen er nog aan ๐Ÿ™‚ .


GTA V

We mochten GTA V van onze buren lenen, deze hadden we al uitgespeeld op de XBOX 360, maar nog niet op de Playstation 4. De graphics zijn sowieso veel beter en er zijn meer opties ๐Ÿ™‚ . Blijft echt een geweldig spel!

Dit was mijn leven in fotoโ€™s. Vandaag een heerlijk rustig dagje. Ze gaan zometeen nog verder met de babykamer en ik ga lekker relaxen haha.

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: