LUSH Honey I Washed My Hair Shampoobar


LUSH Honey I Washed My Hair Shampoobar

Al een aantal maanden gebruik ik de LUSH Jason and the Argan Oil Shampoobar. Nu wilde ik toch een andere shampoobar gaan uitproberen en keek op de website van LUSH. Daar zag ik de Honey I Washed My Hair shampoobar en ik was zeer benieuwd naar deze. Ik heb deze shampoobar besteld samen met de American Cream haarconditoner en vandaag laat ik jullie de shampoobar zien.

De shampoo bar ziet er mooi uit van kleur. Het is lichtgele shampoobar met donkere stukken erin.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:

Sodium Lauryl Sulfaat (Sodium Lauryl Sulfate), Honing raat (Honeycomb), Fairly Traded Honing, Parfum (Perfume), Sinaasappelolie, zoete wilde essentiële (Citrus sinensis), Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia), Water (Aqua), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Gouden glanspoeder, Kleurstof 14700 (Colour 14700), Kleurstof 45410 (Colour 45410)

Zoals je ziet zitten er veel natuurlijke ingrediënten in, (fairly traded!) honing en Sinaasappelolie, echt heerlijk! Ook zit in deze shampoobar wel weer SLS in. Mocht je daar problemen mee hebben, dan kan je deze toch beter overslaan. Zelf vind ik dat niet erg.


LUSH Honey I Washed My Hair Shampoobar

De shampoobar past ook weer in mijn hand en dat is wel prettig werken. De honing die in de shampoobar zit, voedt je haar en zorgt voor een mooie glans. De sinaasappelolie is heerlijk zoet en is goed voor je humeur. De Bergamotolie komt uit Reggio di Calabria en werkt reinigend. De geur van de shampoobar is echt heerlijk! Ruikt echt naar honing en toffee, de geur blijft ook best wel een tijdje hangen in je haar.


LUSH Honey I Washed My Hair Shampoobar

Hierboven heb ik de shampoobar een beetje nat gemaakt en over mijn hard gehaald. Ook deze shampoobar schuimt zeer goed. Ik hoef de shampoobar ook maar een paar keer over mijn haar te ‘strijken’ en het komt genoeg schuim af om mijn haar te wassen. Na gebruik moet je de shampoobar eerst goed laten drogen voordat je hem weer opbergt. Ik heb tegenwoordig hier een Shampoobar tin voor. Alleen deze shampoobar is nog iets te groot voor de tin haha, dus ik moet hem nog een paar keer gebruiken zodat hij erin past.

Zodra ik mijn haar weer afspoel na het gebruik van de shampoobar, voelt mijn haar echt heerlijk zacht aan en behoorlijk glad. Daarnaast glanst mijn haar zeer mooi, echt top!

Ja ik ben zeker fan en ik vind deze shampoo bar nog fijner dan de LUSH Jason and the Argan Oil shampoobar!

De Honey I Washed My Hair shampoobar kost €8,95 voor 55g en kan je kopen via de online shop van LUSH of in de winkels. En wat helemaal top is, dat LUSH al hun ingrediënten koopt van leveranciers die niet op dieren testen!

LUSH Honey I Washed My Hair shampoobar

Heb jij ook wel eens een LUSH shampoobar gebruikt? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: