LUSH American Cream haarconditioner


LUSH American Cream haarconditioner

Al behoorlijk wat jaartjes gebruik ik Andrélon conditioner voor mijn haar. Echter wilde ik hiervan af en wilde ik graag een conditioner van LUSH uitproberen. Gisteren konden jullie al de LUSH Honey I Washed My Hair shampoobar zien en vandaag laat ik jullie de LUSH American Cream haarconditioner zien.


LUSH American Cream haarconditioner

De haarconditioner zit in een flesje met een inhoud van 100g. Er zit een klikbare dop op, wat ik wel prettig vind werken. Wat ik echt top vind, is dat het flesje gemaakt is van 100% gerecycled plastic!


LUSH American Cream haarconditioner

Hierboven heb ik de ingrdiënten neergezet. Er zitten hier ook weer heerlijke natuurlijke ingrediënten in, zoals bijvoorbeeld Fair Trade Vanillestokjes-extract, een biologische sinaasappel en verse aardbeien. Heerlijk!


LUSH American Cream haarconditioner

De structuur is zeer goed, een gladde en iets stevige conditioner. De geur is echt heerlijk! Ik ruik de vanille zeer goed en een vleugje aarbeien, yummmm.

Ik was mijn haar dus eerst met de Honey I Washed My Hair shampoobar en daarna breng ik de haarconditioner aan. Ik laat het dan even intrekken en spoel het dan goed uit. Mijn haar is na gebruik heerlijk zacht en ontzettend glad, het doorkammen van mijn haren gaat ook zeer goed, ik heb dan geen klitten meer. De geur van de haarconditioner blijft ook nog een poosje hangen in mijn haar, echt heerlijk!

Ik ben echt blij met deze haarconditioner en ik vind hem ook veel fijner dan de conditioner van Andrélon.

De American Cream kost 7,10 Euro voor 100g (flessen van 250g en 500g zijn ook verkrijgbaar) en kan je kopen op de website van LUSH of in de LUSH winkels.

LUSH American Cream haarconditioner

Wat is jouw favoriete LUSH product?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: