Treets Traditions Revitalising Ceremonies hair & body eucalyptus & cranberry oil

Treets Traditions Revitalising Ceremonies hair & body eucalyptus & cranberry oil

Afgelopen maart zijn mijn vriendinnetje en ik naar het I Love Beauty event geweest. Hier kregen wij een goodiebag van Treets waar de Treets Traditions Revitalising Ceremonies hair & body eucalyptus & cranberry oil in zat. Vandaag laat ik deze aan jullie zien.

Voor mijn lichaam en haar probeer ik best vaak producten uit. Ik was enorm nieuwsgierig naar dit product. Toen ik hem open deed kwam er al een heerlijk geur mij tegemoet, echt top! De verpakking ziet er verder prima uit. Wij kregen een mini variant van 50ml, de normale verpakkingen hebben een inhoud van 200ml.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:

Treets Traditions Revitalising Ceremonies hair & body eucalyptus & cranberry oil

Het is een zeep-vrije en echt een enorm lekker geurende 2-in-1 douchegel en shampoo. Er zitten heerlijke ingrediënten in, zoals traditionele Eucalyptus en Cranberry. Het zal de huid moeten kalmeren en beschermen en droogt de huid ook niet uit. En wat helemaal geweldig is, het bevat geen: SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën.

Treets Traditions Revitalising Ceremonies hair & body eucalyptus & cranberry oil

De structuur van de douchegel en shampoo is helemaal prima. Het is goed vloeibaar en het schuimt ook enorm goed. Ik heb het gebruikt voor mijn haar en voor mijn lichaam. De geur is best goed aanwezig en sterk, daar moet je wel van houden. Maar och, ik geniet er gewoon van! Het voelt ook wat luxe aan, alsof je in een spa bent belandt, heerlijk! Mijn haar en huid voelen zacht aan na gebruik. Verder doet het niet veel bijzonders voor mijn haar, dan heb ik dan toch wel weer andere producten voor nodig (ik heb echt een pluizenbol haha). Maar ik vind het heerlijk om het te gebruiken voor mijn lichaam.

De Treets Traditions Revitalising Ceremonies hair & body eucalyptus & cranberry oil kost 5,49 Euro voor een inhoud van 200ml en kan je kopen bij bijvoorbeeld Bol.com.

Heb jij wel eens een product van Treets uitgeprobeerd? En welk product van Treets vind jij een aanrader?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: