I Love Beauty Event 2017

I Love Beauty Event 2017

Afgelopen weekend was weer het I Love Beauty Event. Mijn vriendinnetje en ik zijn hier samen gisteren naar toe gegaan. Twee jaar geleden waren we ook geweest en wilden graag dit jaar weer hier naar toe. Ik vond het echt een super leuk en vandaag laat ik jullie een aantal foto’s zien. Natuurlijk heb ik ook wat spulletjes gekocht, dat laat ik natuurlijk ook zien 🙂 .

I Love Beauty Event 2017

Op het event waren vele bekende en fijne merken en bedrijven aanwezig, denk bijvoorbeeld aan NYX Professional Make Up, Sleek MakeUP, W7 Cosmetica, Boozyshop, Remington, The Beauty Bakery, Make-Up Musthaves, Oriflame, Estée Lauder Companies, Zarqa, BLUXBOX en meer! Ik vond het persoonlijk jammer dat LUSH er dit jaar niet stond, maar The Beauty Bakery maakte wel alles weer goed!

I Love Beauty Event 2017

I Love Beauty Event 2017

Op sommige stands kon je ook jezelf laten opmaken, of je haar of wenkbrauwen laten doen. Altijd wel leuk om producten ook te testen en te kijken hoe het bij je staat. Ook werden er dit jaar weer workshops gegeven van bijvoorbeeld NYX Cosmetics, Estée Lauder Companies en ZARQA. Super leuk! Echter hebben mijn vriendinnetje en ik geen workshop gedaan, maar meer echt rondgelopen op het event zelf om spullen te kopen en te bekijken.

In de Main Area waren dit jaar onder andere Fred Van Leer, Kim ter Stege, Cynthia.NL te bewonderen met hun masterclasses, presentaties en lezingen.

I Love Beauty Event 2017

Maar ook dit jaar was het op sommige stands erg druk, vooral bij boozyshop was het enorm druk. Er stond een behoorlijke rij om alleen maar al op de stand zelf te kunnen komen. De rij was zo lang, dat het door de gangpaden van het event liep. Het leek wel uren te duren voordat je op de stand kon komen. Mijn vriendinnetje en ik hebben deze dan ook gewoon overgeslagen. Zo jammer dat het gewoon te druk was!

I Love Beauty Event 2017

Ook hebben mijn vriendinnetje en ik heerlijk even gegeten op het event zelf.

I Love Beauty Event 2017

En dit zijn alle producten die ik tijdens het event heb gekocht of heb ontvangen. Van Treets kregen we namelijk een goodiebag. Ik heb producten van Zarqa, Oriflame, The Beauty Bakery en BLUXBOX gekocht. Van deze producten komen sowieso nog reviews van online 🙂 .

Ik vond het echt een leuk event! De producten hebben mooie beursprijzen en bij sommigen krijg je ook nog eens kortingsbonnen, super handig!

Wie weet ga ik volgend jaar er weer heen 🙂 .

Ben jij ook naar het I Love Beauty event geweest? En wat vond jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: