Echte Post Is Cool #4 – Wat heb ik gekregen?

Echte Post Is Cool

Afgelopen zaterdag was het #EPIC day! Tijd om ons gekregen pakketjes uit te pakken πŸ™‚ . EPIC staat voor Echte Post Is Cool (#EchtePostIsCool) en het is alweer de vierde editie van Echte Post Is Cool, ook is het de vierde keer dat ik mee deed. Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over en laat ik zien wat ik heb gekregen.

Echte Post Is Cool

Echte Post Is Cool is een project dat is opgezet door de twee lieve en geweldige meiden van Northflix.nl en MonsieurMango.nl. Dit is inmiddels alweer de vierde editie en het is echt een zeer groot succes!

Bij EPIC krijg je de naam en het adres van een persoon die ook meedoet met EPIC en kan je iets voor deze persoon kopen of maken. Dit keer is het bedrag dat hiervoor gebruikt kan worden 7,50 Euro (exclusief porto). Echt een mooi bedrag, ik zat er zelf wel iets over heen hihi.

Je kan natuurlijk meerdere kleine dingetjes kopen of juist iets super leuks maken. Wat je koopt of maakt was helemaal aan jou. Daarnaast kreeg je ook van deze persoon een beschrijving, wat hij of zij leuk vindt of juist niet, zodat je ook inspiratie op kan doen.

We kregen een melding dat de inschrijving van de vierde editie begonnen was en dat er 80 man/vrouw mee konden doen. Ook dit keer was ik weer op tijd, maar er waren zoveel aanmeldingen dat de meiden ook besloten om maximaal 100 deelnemers van te maken. Wow, 100!!

Mijn ontvangen pakketje #1

Echte Post Is Cool

Alle deelnemers van Echte Post Is Cool kregen niet één, maar twee pakketjes! Wauw, echt super leuk en ontzettend fijn geregeld door de twee meiden! Zo lief!

Ik kreeg mijn eerste pakketje van Saskia. Wij volgen elkaar al echt super lang en ik vind het dan ook geweldig dat ze mij als lootje had. Ze had ook een persoonlijke brief bij gedaan en haar woorden raakten mij enorm πŸ™‚ . Zo lief!

Ik kreeg haar pakketje al zeer vroeg haha, deze stond mij dan ook een aantal weken enorm aan te staren hahaha. En kijk dan hoeveel cadeaus ze wel niet had voor mij en voor Thomas! Super lief en echt mooi ingepakt ook!

Echte Post Is Cool

Saskia weet ook precies wat ik mooi en leuk vind. Echte geweldige cadeaus heeft ze gekocht. Ik vind het echt super lief dat ze ook cadeaus voor Thomas had gekocht. Zoals twee super schattige en stoere rompertjes en ook nog een boekje. Geweldig!!

Ik heb zelf nog een super schattig en handig toilettasje ontvangen, een boekje over geluk met woorden van wijsheid, een flow kleurenboek (ik ben dol op flow), een foto frame waar ik een foto van Thomasje in ga doen, een mooie roze kaars, handige onderzetters in de vorm van LP’s, een super mooie houten vorm met bloemen, vlinders en een hartje, deze ga ik ophangen, en nog van Pixers stickers.

Lieve lieve Saskia, echt ontzettend bedankt voor jouw cadeaus! Ik ben hier zeer zeer blij mee, alles gaat zeker gebruikt worden! Zulke gave, lieve en mooie cadeaus!

Mijn ontvangen pakketje #2

Echte Post Is Cool

Mijn tweede pakketje komt van Rau Cosmestics. Super tof!!! Ik heb nog nooit producten van hun gebruikt, dus ik ben echt zeer benieuwd hiernaar. Ook deze cadeaus zijn weer super gaaf ingepakt. Ik word altijd zo vrolijk van mooie ingepakte pakketjes hihi.

Echte Post Is Cool

Ik ontving een Hyaluronic product, een Tri-peeling, een silver facial washgel, een BB Cream Perfect Care Medium en een Bamboo & Orange Stem Cell Mask. Wow, klinkt allemaal zeer luxe en echt heerlijk! Ik ben ook zeer benieuwd of de BB cream de goede kleur is hihi. Ik ga al deze producten uittesten en van elk komt er ook een review van online. Misschien gecombineerd in een aantal artikelen hihi.

Rau Cosmetics, echt super bedankt voor deze prachtige en heerlijke cadeaus! Ik ben echt benieuwd hier naar!

Bedankt lieve meiden!

Ook deze vierde editie van Echte Post Is Cool vond ik weer helemaal geweldig. Er komt nog een apart artikel online met wat ik voor mijn lootje heb gekocht en heb gemaakt! Het is echt zo leuk om te shoppen voor iemand anders en lekker creatief bezig te zijn om de cadeautjes in te pakken. Daarnaast kan ik echt genieten van alle berichten over Echte Post Is Cool op Twitter en Instagram en op verschillende blogs. Ik wil nog vele blogs gaan lezen, dus mijn reacties komen eraan haha.

Ik wil de meiden van Northflix.nl en MonsieurMango.nl weer ontzettend bedanken voor het project Echte Post Is Cool en ook Saskia voor het geweldige pakketje met de super lieve en mooie cadeaus. En daarnaast ook Rau Cosmestics voor de fijne en heerlijke cadeaus!!

Ik hoop echt dat er weer een nieuwe editie komt, dan wil ik zeker weer mee doen πŸ™‚ !

Wil je trouwens nog meer zien wat anderen gekregen hebben of wat ze gemaakt hebben? Klik dan eens op deze links: Twitter en Instagram. Echt super leuk om te zien!

Heb jij dit keer ook meegedaan? Wat vond je ervan en ga jij de volgende editie ook meedoen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: