Mijn leven in foto’s #55 – #EchtePostIsCool 4.0, I Love Beauty event en urbexen!

Mijn leven in foto's #55 - urbexen

Elke twee weken laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt, heb gekocht of gekregen. We zijn gaan urbexen, het was gisteren EPIC (EchtePostIsCool) dag. ik ben gisteren met mijn vriendinnetje naar het I Love Beauty Event geweest en meer! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .

Mijn leven in foto's #55 - urbexen

Mijn leven in foto's #55 - urbexen

Mijn leven in foto's #55 - urbexen

Twee weken geleden zijn we met een groep gaan urbexen. We hebben in totaal drie locaties gedaan, een verlaten fort, verlaten treinen en een verlaten rusthuis met kerk. Bovenstaande foto’s zijn met mijn telefoon gemaakt. De echte foto’s komen binnenkort online. Ook heb ik een vlogje opgenomen, deze moet nog bewerkt worden, dus die komt ook snel online 🙂 . Ik vond het echt heerlijk om weer op pad te zijn en het was echt super gezellig!

Mijn leven in foto's #55 - cadeaus

Tijdens het urbexen kreeg ik ook nog lieve cadeaus 🙂 ! super lief!! Nogmaals bedankt J.!

Mijn leven in foto's #55 - Action

We zijn ook nog naar de Action geweest waar ik verschillende design papieren heb gekocht en decolinten. Deze heb ik gebruikt voor het #EchtePostIsCool project, maar de designs gebruik ik ook voor productfotografie.

Mijn leven in foto's #55 - Handlettering doe je zo!

Mijn leven in foto's #55 - Handlettering doe je zo!

Ik vind het geweldig om met handlettering bezig te zijn en een tijdje geleden heb ik het Werkboek Handlettering doe je zo! gekocht. Hier kan ik lekker creatief mee bezig zijn 🙂 .

Mijn leven in foto's #55 - Wandelen

Mijn leven in foto's #55 - Wandelen

Mijn leven in foto's #55 - Wandelen

Mijn leven in foto's #55 - Wandelen

De afgelopen tijd was het echt prachtig weer en ik vind het dan heerlijk om te gaan wandelen met mijn man en met Thomasje. Thomas past inmiddels niet meer in de kinderwagen, dus gebruiken we nu de buggy. Deze kan namelijk ook plat en zitten ook “gordeltjes” in, zodat hij goed vast zit. Echt perfect voor hem en hij vindt het geweldig, kan heerlijk om zich heen kijken en toch slapen als hij wil 🙂 .

Mijn leven in foto's #55 - Cadeaus

We kregen weer kraamvisite en kregen deze prachtige cadeaus! Ik hou echt van zelf gehaakte items en die laarsjes, zo cute!

Mijn leven in foto's #55 - #EchtePostIsCool

Mijn leven in foto's #55 - #EchtePostIsCool

Ik ben ook heerlijk aan de knutsel geweest voor #EchtePostIsCool. Ik ga hier nog twee aparte artikelen over schrijven, eentje komt morgen online, wat heb ik gekregen (wel twee pakketjes!)? Wat ik zelf heb gemaakt en gekocht voor mijn lootje, komt later online.

Mijn leven in foto's #55 - Natuurlijk Rooibos

Ook ontving ik een heerlijk perspakket van Natuurlijk Rooibos. Ziet er echt heerlijk uit! Ook hier komt snel een uitgebreid artikel van online.

Mijn leven in foto's #55 - I Love Beauty Event

Mijn leven in foto's #55 - I Love Beauty Event

Ik ontving als blogger twee tickets voor het I Love Beauty Event en ik ben gisteren met mijn vriendinnetje hier naar toe geweest. Ik vond het weer super leuk en gezellig. Het was lekker druk en ik heb behoorlijk wat producten gekocht en ook gekregen. Natuurlijk komt er hier ook nog een uitgebreid verslag van online. Vandaag kan je nog naar het event toe, klik op de link voor meer informatie en tickets!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning vandaag?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: