LEGO winterdorp update met Harry Potter, Elf Club House, Bezoek van de Kerstman en meer!

LEGO winterdorp update met Harry Potter, Elf Club House, Bezoek van de Kerstman en meer!

Het is alweer oktober en ik ben druk bezig geweest met ons LEGO winterdorpje. In dit artikel laat ik in een filmpje en op foto’s een update zien van ons LEGO Winterdorp zien met Harry Potter, Elf Club House, Bezoek van de Kerstman en meer. Het is nog lang niet af, maar ik laat zien wat we tot nu toe hebben en hoe we het willen opzetten. Kijk gezellig mee!

Ons winterdorpje/kerstdorpje tot nu toe

LEGO winterdorp update met Harry Potter, Elf Club House, Bezoek van de Kerstman en meer!

LEGO winterdorp update met Harry Potter, Elf Club House, Bezoek van de Kerstman en meer!

LEGO winterdorp update met Harry Potter, Elf Club House, Bezoek van de Kerstman en meer!

LEGO winterdorp update met Harry Potter, Elf Club House, Bezoek van de Kerstman en meer!

In mijn vorig artikel over LEGO winterdorpje had ik al wat dingen gemaakt en op onze kast geplaatst.

De volgende LEGO pakketten hebben we:

LEGO winterdorp update met Harry Potter, Elf Club House, Bezoek van de Kerstman en meer!

LEGO winterdorp update met Harry Potter, Elf Club House, Bezoek van de Kerstman en meer!

LEGO winterdorp update met Harry Potter, Elf Club House, Bezoek van de Kerstman en meer!

LEGO winterdorp update met Harry Potter, Elf Club House, Bezoek van de Kerstman en meer!

LEGO winterdorp update met Harry Potter, Elf Club House, Bezoek van de Kerstman en meer!

LEGO winterdorp update met Harry Potter, Elf Club House, Bezoek van de Kerstman en meer!

Ik heb inmiddels ook witte platen gekocht en we hebben onze camping tafels in huis geplaatst. Hier heb ik nu ons winterdorpje geplaatst. Thomas had ook nog een trein die ik om het dorpje heen heb geplaatst. Deze kan ook nog rijden, maar ik moet hem nog wel maken.

Er is ook nog een kerstboom aan, deze wil ik ook nog kopen. Ook deze ga ik natuurlijk bestellen en bij ons winterdorpje plaatsen! Ik wil ook nog bergen en een tunnel voor de trein maken.

Er moet dus nog veel gebeuren en ik wil dan ook elke maand een update plaatsen van onze voortgang. Mocht jij ook nog een leuk winter pakket van LEGO kennen die wij nog niet hebben, laat dan een reactie achter! Ik wil namelijk een mooi groot winterdorpje maken.

Ben jij ook fan van LEGO en wat vind jij van ons winterdorpje tot nu toe? Wat zou jij nog graag willen zien in ons kerstdorpje?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: