Doelen oktober + GRATIS werkboek

Doelen september + GRATIS werkboek

Het is alweer begin oktober en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen voor deze maand heb opgesteld. In dit artikel wil ik dan ook mijn doelen voor deze maand weer delen met jullie. Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Doelen September

Afgelopen maand had ik ook een aantal doelen opgesteld. Hieronder vertel ik of ik de doelen heb behaald.

3 dagen in de week een blogartikel
Afgelopen maand heb ik 3 keer in de week een blogartikel online gezet, yeahh!

Elke week een video opnemen en online zetten
Ook heb ik in September elke vrijdag een video online gezet op mijn Youtube kanaal. Super tof! Mocht je nog niet zijn geabonneerd, zou ik het erg leuk vinden en erg waarderen als je jezelf ook abonneert op mijn kanaal. Heel erg bedankt!!

Winterdorp maken voor aankomende winter
Ook ben ik druk bezig geweest met ons winterdorp helemaal van LEGO. Ik heb inmiddels ook witte platen gekocht en wil ik de komende tijd bergen en een tunnel gaan bouwen. Maar momenteel ben ik vooral bezig met het spookhuis voor Halloween haha.

Energie besparen
Ook schreef ik een artikel over energie besparen. We hebben afgelopen maand hier behoorlijk wat aan gedaan. Dat kan je allemaal lezen in mijn update.

Ik ben blij dat ik aan deze doelen heb kunnen werken en ook alles heb behaald wat ik wilde doen.

Doelen Oktober

Hieronder heb ik mijn doelen voor oktober geplaatst.

3 dagen in de week een blogartikel
Natuurlijk ga ik ook in oktober gewoon 3 dagen in de week een blogartikel online zetten. Ze komen dan elke dinsdag, donderdag en vrijdag online. Ik heb een lijst gemaakt met verschillende onderwerpen waar ik over wil schrijven.

Elke week een video opnemen en online zetten
Ook ga ik gewoon weer elke vrijdag een video opnemen en online zetten op mijn Youtube kanaal. Ook hier heb ik een lijstje voor gemaakt wat ik allemaal wil filmen.

Halloween decoraties maken
Voor Halloween ga ik meerdere decoraties maken, we hebben inmiddels al een pompoen en herfstbladeren. En natuurlijk ben ik ook druk bezig met het spookhuis. Deze had Thomas een aantal jaar geleden zelf gekocht (hij had hiervoor gespaard) en hadden we toen met zijn drieën deze gebouwd. Maar helaas was deze uit elkaar gegaan en moesten we hem weer opnieuw bouwen. Elke avond doe ik gewoon een klein stukje, dus niet alles achter elkaar. Het is een behoorlijk groot stuk en enorm veel werk. De vorige keer waren we ook 9 uur hiermee bezig haha.

Energie besparen
We hebben al behoorlijk wat kunnen doen in ons huis, maar er zijn nog meer dingen die ik ga aanpakken zodat we kunnen gaan besparen op energie. Natuurlijk laat ik in oktober hiervan ook een update zien.

Dit zijn de doelen voor deze maand! Ik ben enorm benieuwd of ik deze doelen weer ga behalen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: