Bullet Journal Swap Update – Travelling Journal


Bullet Journal Swap Update - Travelling Journal

Een tijdje geleden liet ik jullie zien dat ik mee doe met een Bullet Journal Swap en inmiddels was het tijd om deze op te gaan sturen. Afgelopen weekend ben ik hier heerlijk mee bezig geweest. Vandaag laat ik jullie zien wat ik van mijn eigen Travelling Journal heb gemaakt.

In totaal doen er 10 mensen mee met deze internationale swap. Elk persoon maakt een eigen Bullet Journal en stuurt deze op naar de volgende persoon op de lijst. Dit gebeurt dan voor elke 15e van de maand, dus elke maand krijg je een andere Bullet Journal in bezit. En als iedereen jouw Journal in bezit heeft gehad, wordt deze weer naar jou toegestuurd. Zo hebben dus 10 verschillende mensen iets leuks en moois in jouw eigen Travelling Journal gezet.

Het was de bedoeling om ons eigen Journal een naam te geven, ik heb natuurlijk gekozen voor “Miss Sentinelli” haha.


Bullet Journal Swap Update - Travelling Journal

Als je de Journal openslaat, dan krijg je gelijk een mooie tekening en quote te zien. Natuurlijk ook de naam van mijn Journal 🙂 .


Bullet Journal Swap Update - Travelling Journal

Daarna komt een kleine tekst voor de volgende personen, zodat ze rekening mee kunnen houden hoeveel pagina’s ze mogen gebruiken in mijn Journal.

En daarnaast de Index, hier heb ik in totaal twee pagina’s voor gerekend. Hierin komen dus de pagina’s in te staan, zodat het gemakkelijk op te zoeken is.


Bullet Journal Swap Update - Travelling Journal

Op de volgende pagina moesten we een kaartje plaatsen met de locaties van alle personen in de swap. Er komen een aantal uit Engeland, Amerika, Duitsland en natuurlijk Nederland. Echt leuk om te zien.


Bullet Journal Swap Update - Travelling Journal

De Travel Log houden we allemaal bij, zodat we kunnen zien wanneer iemand een bullet journal heeft gekregen en heeft verzonden en wat de afstand is tussen de twee personen. Echt super leuk!


Bullet Journal Swap Update - Travelling Journal

Een klein stukje over mezelf 🙂 . En nee, ik ben niet zo goed in Engels haha. Aan de rechterkant nog een foto van een verlaten pand, deze foto heb ik zelf gemaakt.


Bullet Journal Swap Update - Travelling Journal

En dan hadden we nog een aantal pagina’s voor onze favoriete quotes. De onderste is een letter slinger met de tekst “Do what you love”.


Bullet Journal Swap Update - Travelling Journal

Dan heb ik ook nog twee pagina’s gemaakt met mijn favoriete series en de spellen die ik op dit moment speel. Dit was iets extra’s dat ik erin gezet heb 🙂 .


Bullet Journal Swap Update - Travelling Journal

En als laatste nog pagina’s om voor iedereen in te vullen, namelijk happy moments. Ik heb de Journal afgelopen zaterdag op de post gedaan, ik denk dat hij vandaag wel echt verstuurd wordt ivm Pinksteren. Ik ben ook echt benieuwd wat de volgende persoon van mijn Journal vindt en ik ben ook erg benieuwd hoe de bullet journal eruit ziet die ik nu krijg.

Ik hou jullie natuurlijk allemaal weer op de hoogte zodra ik de volgende Journal in handen heb en deze weer ingevuld heb.

Heb jij wel eens meegedaan aan een internationale swap?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: