Winactie – Win een kalender met foto’s van verlaten panden


Winactie - Win een kalender met foto's van verlaten panden

Zoals jullie weten heb ik al vele verschillende verlaten panden gefotografeerd. Ik heb ook een pagina met alles over het fotograferen van verlaten panden gemaakt. Ik weet dat vele van jullie deze foto’s altijd erg mooi en bijzonder vinden. Daarom heb ik weer een super gave winactie voor jullie! Je kan namelijk een kalender met foto’s van verlaten panden winnen, deze foto’s heb ik dus zelf gemaakt! De kalender is voor 2017 en zal in totaal dus 12 verschillende foto’s bevatten. Vandaag vertel ik hoe je mee kan doen met deze winactie.

Hieronder heb ik zes foto’s neergezet die sowieso in de kalender komen te staan. De rest is een verrassing πŸ™‚ .


Prachtige entree
Winactie - Win een poster van een verlaten pand

Mos in klaslokaal
Verlaten school

Too heavy
Woopz, it was too heavy!

My office
My beautiful office

Verlaten fabriek
Verlaten fabriek

Working until midnight
Verlaten papierfabriek

Wat MOET je doen?
– Volg mijn blog
– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Save dit artikel op bloglovin
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Volg mij opΒ Twitter (@Sentinelli).
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op een kalender met foto’s van verlaten panden via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-kalender-fotos-verlaten-panden #fotografie #verlaten”

De winactie loopt van 18 mei 2016 tot en met 22 juni 2016. Op 23 juni krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog πŸ™‚ . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: