Verlaten fort

Verlaten fort

Een tijdje geleden zijn we met onze groep vrienden naar België geweest om verlaten panden en verlaten treinen te gaan fotograferen. Eerder liet ik al onze Urbex vlog en mijn foto’s van een verlaten rusthuis zien. Vandaag wil ik jullie graag mijn foto’s van een verlaten fort laten zien.

Het is best een heel groot fort, er zijn meerdere gebouwen waar je in kan. Veel gedeeltes van daken zijn ingestort en op sommige plekken moet je wel even goed uitkijken waar je loopt. Verder zijn de gebouwen vaak erg leeg, maar toch zijn sommige plekken wel mooi om te fotograferen.

Verlaten fort

Zoals bovenstaande trappenhuis. Dit blijf ik wel een mooie plek vinden. We zijn hier al eens eerder geweest en dit stukje vind ik denk ik wel het mooist.

Verlaten fort

Nog een ander gedeelte met een trappenhuis, ook wel mooi! Het tegenlicht was wel lastig soms hehe. Hier zie je ook goed hoe vergaan het wel niet is. Op sommige plekken dus best gevaarlijk als je kijkt naar het dak hehe.

Verlaten fort

Hierboven zie je ook hoe vergaan het is. Wat ik wel jammer vind, is dat er veel graffiti te vinden is.

Verlaten fort

Hier kan je ook zien hoe groot het is, de gangen zijn best lang. Je kan er ook wel een aantal uur heerlijk rondlopen en dwalen. Op sommige muren zijn zelfs nog oude tekeningen te zien, helaas ook bekladderd met graffiti.

Al met al best een leuke locatie om eens naar toe te gaan. In de vlog kan je zelfs zien hoe gemakkelijk het is om binnen te komen bij dit verlaten fort haha.

Binnenkort zal ik nog een aantal foto’s laten zien van een aantal verlaten treinen.

Welke foto vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: