Mijn eigen portfolio website


Mijn eigen portfolio website

Afgelopen weekend was de Leerdamse Kunstvierdaagse en mijn verloofde en ik hadden hier een expositie. Het was erg druk, er waren vele geïnteresseerden en mensen bleven bij onze expositie hangen. Dat vond ik echt mooi om te zien! Ook de reacties van de mensen waren echt tof om te zien. Het was echt een groot succes. Één werk van mijn verloofde is verkocht en een fotoboek van mij is verkocht 😀 . Naar aanleiding van deze succesvolle expositie heb ik besloten om mijn eigen portfolio website op te zetten.


image
De expositie

Op mijn portfolio website komt al mijn fotografie werk te staan. Dit zal voornamelijk vergane glorie zijn, maar ook bijvoorbeeld avondfotografie en straatfotografie.

Hierboven in het menu heb ik een linkje “Portfolio” geplaatst waar je gelijk naar mijn portfolio website toe gaat. Hij is nog lang niet af, maar je kan al wel een aantal fotografiewerken bekijken. Tevens zijn deze werken ook te koop, hier komt ook snel meer informatie over op mijn portfolio website.

Er zit ook een eigen domeinnaam aan vast, namelijk AstridBoers.nl. Deze heb ik al een behoorlijke tijd geleden vastgelegd. Deze heb ik nu gelijk gekoppeld aan mijn portfolio website :).

Ik ben zeer benieuwd wat jullie ervan vinden :)!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: