Nieuwe kleding van Miss Etam

Nieuwe kleding van Miss Etam Nieuwe kleding van Miss Etam

De koudere dagen komen er echt weer aan. Ik merk het nu al zeer goed als ik ‘s ochtends naar mijn werk ga, brrr. Het is weer tijd voor nieuwe kleding voor deze koudere dagen! Van Miss Etam mocht ik een aantal nieuwe kleding bestellen. En vandaag laat ik jullie meer van deze nieuwe kledingstukken zien :)!

Ik weet nog wel dat ik vroeger altijd met mijn moeder naar de Miss Etam ging. Zij kocht hier vroeger altijd haar kleding, maar ik zelf niet. Waarom? Weet ik niet. Maar tegenwoordig kijk ik steeds vaker in de webshop van Miss Etam (helaas werkt de website niet meer). Zij hebben echt hele leuke kleding!

Wat ik ook echt fijn vind, is dat ze jouw bestelling gratis verzenden en als je iets besteld voor 22.00 uur, dan heb je het de volgende werkdag al in huis! Dat is nog eens een goede service!

Hieronder heb ik een aantal foto’s weergegeven van de kleding die ik heb besteld :). Van de week heb ik even een kleine fotoshoot gedaan met mijn verloofde om deze mooie foto’s te laten maken van mijn nieuwe kleding :).

Nieuwe kleding van Miss Etam 10804703_997720723588291_1171239354_o

Als eerste heb ik een dikke roze coltrui gekozen. Oww wat zit die heerlijk zeg! Ik hou van zulke truien! Lekker warm voor in deze tijd :D! En sjah roze :), ik hou echt van die kleur haha. De trui was in de sale en kost 22,49.

Nieuwe kleding van Miss Etam Nieuwe kleding van Miss Etam Nieuwe kleding van Miss Etam

En ik heb nog een mooie coltrui uitgekozen. Deze is in de mooie herfstkleur bordeauxrood. Ook deze zit echt heerlijk! Deze is niet heel erg dik, maar wel lekker warm genoeg voor de iets koudere dagen :). Ook deze trui was in de sale en kost 15,49.


Nieuwe kleding van Miss Etam

En als laatste heb ik nog een bordeauxrode top gekocht. Ik ben sowieso altijd wel van de topjes. Hier doe ik dan graag nog een vestje overheen. Als ik het dan net iets warmer krijg, dan kan ik het vestje altijd uitdoen :). De top kost 6,99.

Ik ben echt ontzettend blij met deze aankopen! De kleding zit heerlijk en de kwaliteit en de prijzen van de items zijn ook zeer top!

Koop jij wel eens kleding bij Miss Etam?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: