Catrice LE Doll’s Collection – mascara, nagellak en blush


Catrice LE Doll's Collection

Al een tijdje ligt de Catrice LE Doll’s Collection in de schappen. Na mijn vakantie heb ik gelijk een aantal items gekocht, namelijk een mascara, nagellakje en een blush. Vandaag laat ik jullie deze zien.


Catrice LE Doll's Collection

De mascara is de Glamour Doll Mascara en deze lijkt op de normale Glamour Doll Mascara van Catrice, alleen heeft deze een zwarte verpakking. Het borsteltje is ook hetzelfde. Ik vind zulke borsteltjes altijd wel fijn, want deze zorgen er vaak voor dat er geen klonten aan komen te zitten.

Hieronder zie je mijn wimpers zonder mascara:

Catrice LE Doll's Collection Catrice LE Doll's Collection Catrice LE Doll's Collection

En hieronder het resultaat van mijn wimpers met de mascara:

Catrice LE Doll's Collection Catrice LE Doll's Collection Catrice LE Doll's Collection

Het resultaat mag er best wezen. Mijn wimpers krijgen iets meer lengte en ze worden mooi zwart. Ik moet altijd wel een wimperkruller gebruiken om ze mooi krullend te krijgen. Een of twee laagjes van deze mascara is genoeg, anders kan je het spinnenpooteffect krijgen en dat is natuurlijk niet echt mooi.

De Gamour Doll Mascara kost €3,99.


Catrice LE Doll's Collection

Dan het nagellakje C01 – Droll like a doll, echt een super mooie verpakking. En het is een prachtige lichtroze nagellakje. Het kwastje is niet te dun en niet te dik. Hij lakt best wel fijn.


Catrice LE Doll's Collection

Ik vind de kleur wel echt super mooi. Het lakje droogt best snel. Alleen je hebt wel drie laagjes nodig om alles mooi dekkend te krijgen. Het lakje blijft wel een aantal dagen goed zitten zonder te chippen 🙂 .

Dit nagellakje kost €2,99.


Catrice LE Doll's Collection

En als laatste heb ik nog de C01 – Droll like a doll ball blush gekocht. Dit is dus dezelfde kleur als het lakje. Ik wilde hem op mijn arm swatchen, maar je kreeg eigenlijk bijna niks te zien en vooral op de camera zag je hier niks van terug.


Catrice LE Doll's Collection

Op mijn wangen zie je wel het kleurtje terug. Heel subtiel, erg lief kleurtje. Ik vind dit wel erg mooi, ik hou wel van subtiele kleurtjes 🙂 .

Deze ball blush kost €3,99.

Dit waren de items die ik heb gescoord uit de Catrice LE Doll’s Collection.

Wat vind jij van deze items en heb jij al iets gescoord uit de Catrice LE Doll’s Collection?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: