Zwangerschapsupdate week 32 – Babykamer bijna compleet ingericht, vakantie en bijna verlof


Zwangerschapsupdate week 32 - Babykamer bijna compleet ingericht, vakantie en bijna verlof

Wow, 32 weken zwanger alweer! Deze week heb ik heerlijk vakantie en volgende week + 1 dag moet ik nog werken en dan begint mijn verlof ๐Ÿ˜€ ! Bij week 30 hebben we weer een controle gehad en ik heb nog volop bekkenfysiotherapie. Vandaag ga ik het weer hebben over hoe het met onze kleine gaat, de controle zelf, hoe het dus met mij gaat, de babykamer en babyspulletjes. Vandaag dus weer een uitgebreide zwangerschapsupdate!

30 weken controle

Bij week 30 hadden we dus weer een controle bij de verloskundige. Dit keer kregen we weer een echo, super leuk om onze kleine weer te zien. De verloskundige zette het apparaatje op mijn buik en hij begon gelijk te schoppen hahaha. De draak!

Hij ligt een weekje voor op lengte, dus in week 30 had hij een lengte van een baby van week 31. En dat is helemaal prima hoor! Hij zag er goed uit, het hartje klonk ook weer goed en hij was lekker actief. Ze schatte hem op een gewicht van 1700+ gram. Ik ben zeer benieuwd hoeveel hij zal wegen als hij geboren wordt.

Zoals altijd werd mijn bloeddruk weer gemeten en deze was weer helemaal goed. En in totaal ben ik nu 5KG aangekomen. Ik vind het een zeer prima gewicht ๐Ÿ™‚ .

Zwangerschapskwaaltjes

Momenteel heb ik wekelijks bekkenfysiotherapie, dit heb ik echt nodig. Alles zit echt behoorlijk vast en het lopen wordt ook steeds zwaarder. Gelukkig heb ik nu een weekje vakantie zodat ik ook echt mijn rust kan pakken. Ik probeer wel af te wisselen, dus een stukje lopen, zitten, liggen etc. Ik hoef ook gelukkig volgende week nog maar 1 dagje naar het werk toe en de rest van de dagen ben ik thuis aan het werk. Zes uur op een dag achter de laptop zitten is nog best wel heftig, maar dat ene weekje hou ik wel vol ๐Ÿ™‚ . Ik hoop dat de bekkenpijn minder wordt zodra ik echt met verlof ben. Dan hoef ik niet meer te werken, kan ik lekker relaxen en mijn rust pakken. De therapie die ik heb werkt wel, de spieren etc. worden weer soepel, maar ik heb het echt wel wekelijks nodig anders red ik het niet.

Babykamer


Van Asten babykamer meubels

Van Asten babykamer meubels

Van Asten babykamer meubels

Van Asten babykamer meubels

Ja ja, de meubels staan inmiddels ook ๐Ÿ™‚ . Over de meubels zelf komt nog een uitgebreid review van ๐Ÿ™‚ . Dan laat ik ook zien hoe het er van binnen uitziet. We hebben ook al wat ingericht en ingedeeld. In het ledikantje heb ik nu vele verschillende knuffels liggen, veel gekregen en een aantal zijn ook van mij van vroeger geweest. Mijn ouders hadden die meegenomen, super lief en leuk!

Op de commode hebben we de waskussen liggen en ook een aantal knuffeltjes die we gekregen hebben, echt zo cute allemaal ๐Ÿ™‚ . Op de grond staat de luiertas en aan de andere kant van de commode de luieremmer.

Aan de andere kant van de kamer staat de kast waarin we kleding, rompertjes etc. hebben liggen. Ik ben nog een beetje zoekende waar we alle spulletjes laten. Over een week komt ook de kraamzorg langs die ook tips en advies zal geven. Dus ik ben zeer benieuwd ๐Ÿ™‚ .

We willen in de kamer nog een kleed hebben liggen, die is inmiddels besteld en komt snel binnen. Ook moeten er nog gordijnen opgehangen worden, de verwarming moet weer opnieuw opgehangen worden en we willen nog een schommelstoeltje ๐Ÿ™‚ . Ik vind het echt zo leuk om de babykamer in te richten hihi. Maar tot nu toe ben ik er echt zeer blij mee!

Babyspulletjes shoppen


Box

Dekentjes

Naast de meubels hebben we ook een nieuwe box gekocht, deze staat ook inmiddels in de woonkamer, zo mooi! Ik ben trouwens dol op uiltjes en ik vond de boxkleed ook met allemaal uiltjes en de mobiel ook met uiltjes, die moest ik dus meenemen haha. Daarnaast kregen we ook onze dekens van Jollein binnen, pretty!!

Rust nemen en genieten

De laatste loodjes zijn ingegaan, ik heb nu heerlijk vakantie en nog een weekje en dan verlof. Ik kan niet wachten haha. Ik zal echt mijn rust moeten pakken zodat de bekkenpijn ook minder wordt. Voor nu blijf ik de bekkenfysiotherapie houden, omdat ik het echt nodig heb.

De kleine is heerlijk actief, vooral in de avond schopt hij me helemaal in elkaar hahah. Maar het blijft geweldig om hem zo te kunnen voelen. Volgende week hebben we weer een controle en ik zal over een aantal weken weer een nieuwe zwangerschapsupdate plaatsen als ik met verlof ben ๐Ÿ™‚ .

Ben jij ook zwanger of ben je zwanger geweest en wanneer ging of gaat jouw verlof in?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: