Kneipp Beautiful Shape Body Scrub en Body Lotion

Kneipp Beautiful Shape Body Scrub en Body Lotion

Een zachte en stevige huid hebben, wie wil dit nou niet? Vanaf deze maand zijn de nieuwe Kneipp Beautiful Shape Body Scrub en Body Lotion verkrijgbaar in diverse drogisten en webshops. Deze twee producten geven je huid een verstevigende boost. Een tijdje terug ontving ik deze twee producten van Kneipp en vandaag vertel ik hier iets meer over.

Voor deze twee producten heeft Kneipp twee bijzondere natuurlijke ingrediënten geselecteerd die helpen om de huid te verstevigen, namelijk druivenpitolie en sandelvruchtextract. De Body Scrub en de Body Lotion bevatten geen conserveringsmiddelen, geen paraffine, geen siliconen, geen minerale oliën en geen microplastics. Klinkt goed toch?

Kneipp Beautiful Shape Body Scrub en Body Lotion verpakking

De twee producten zitten in tubes met een inhoud van 200ml. Ik vind de verpakkingen er mooi uitzien. Een frisse look, daar hou ik wel van!

Kneipp Beautiful Shape Body Scrub ingrediënten

Hierboven heb ik de ingrediënten van de Kneipp Beautiful Shape Body Scrub neergezet.

Kneipp Beautiful Shape Body Scrub

De Body Scrub is zeer mild en verwijdert de dode huidcellen tijdens het douchen. Het beschermt tegen huidveroudering en verslapping. De scrub moet je goed masseren op de probleemgebieden, denk bijvoorbeeld aan de bovenarmen en dijen. De doorbloeding van de huid wordt goed gestimuleerd en de huid krijgt een echte boost. De scrub kan meerdere keren per week worden gebruikt en is ook geschikt voor de gevoelige huid. De structuur is echt heerlijk. Ik hou niet van grove scrubs en deze scrub is echt super mild, maar doet wel echt goed zijn werk. Mijn huid is heerlijk zacht na gebruik en ontzettend glad. En de geur is heerlijk fris!

De Kneipp Beautiful Shape Body Scrub kost 9,49 voor 200ml en kan je kopen bij Drogisterij.net.

Kneipp Beautiful Shape Body Lotion ingrediënten

Hierboven heb ik de ingrediënten van de Kneipp Beautiful Shape Body Lotion neergezet.

Kneipp Beautiful Shape Body Lotion

De Body Lotion is zeer voedend en hydraterend, het verstevigt de slappe huid op onder meer de armen, benen en buik. En verbetert daarnaast ook de huidelasticiteit. Er zit Vitamine E in en deze beschermt de huid tegen vrije radicalen en helpt daardoor tekenen van huidveroudering te voorkomen. De structuur is echt heerlijk zacht en romig. Het smeert goed uit en de geur is ook weer lekker fris. De Body Lotion plakt totaal niet en het trekt ook echt heel snel in. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan! Ik vind het echt een zeer fijn product!

De Kneipp Beautiful Shape Body Lotion kost 9,99 voor 200ml en kan je kopen bij Drogisterij.net.

Ben jij al bekend met de nieuwe Kneipp Beautiful Shape Body Scrub en Body Lotion? En wat vind jij ervan?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: