Kneipp body mousse patchouli – rust en balans


Kneipp body mousse patchouli - rust en balans

Mijn huid is de laatste tijd best droog, vooral door de zwangerschap is dit nog een tikkie erger geworden. Mijn huid kan dus zeker een goede verzorging en hydratatie gebruiken. Van Kneipp kreeg ik één van hun nieuwe producten, namelijk de Kneipp body mousse patchouli – rust en balans. Een heerlijke lichte en luchtige body mousse met fijne natuurlijke ingrediënten. Vandaag vertel ik er dan ook iets meer over.


Kneipp body mousse patchouli - rust en balans

Na het succes van de douche foams heeft Kneipp dit innovatief nieuw product voor de dagelijkse huidverzorging op de markt gebracht. Er zijn in totaal twee geuren van de body mousse, namelijk Morning Kiss en Patchouli.

Morning Kiss heeft een zachte geur van oranjebloesem en heeft een natuurlijke, voedende jojobaolie. Patchouli heeft een heerlijke lichte en kruidige geur en bevat een vleugje citrus en bergamot en ook extra jojoba- en hennepolie. Klinkt heerlijk toch?


Kneipp body mousse patchouli - rust en balans

De flacons hebben een inhoud van 200ml en ze vallen goed in de hand, niet te groot of te klein. Ook zit er een handige spuitgedeelte op wat ook niet teveel mousse in één keer geeft.


Kneipp body mousse patchouli - rust en balans

Hierboven heb ik de ingrediënten neergezet.


Kneipp body mousse patchouli - rust en balans

De body mousse gebruik je na het douchen of baden, je gebruikt het in plaats van een body lotion, olie of creme. Je spuit wat heerlijke en luchtige mousse in je hand. Je hebt echt maar weinig nodig, een klein bolletje is al eigenlijk genoeg. Daarna verdeel je dit over je schone en droge lichaam.


Kneipp body mousse patchouli - rust en balans

De structuur is echt heerlijk, zo luchtig en zacht. Het smeert zeer goed uit over je lichaam en het trekt ook enorm snel in. Mijn lichaam voelt hierna heerlijk zacht en glad aan. Ik merk dat mijn huid bijna niet meer droog is na het gebruik van de mousse. En de geur is echt heerlijk!

Tip
Als het wat warmer wordt in de zomer en je lekker in de zon hebt gelegen, dan kan je de body mousse ook nog als een heerlijk verzorgend after-sun product gebruiken. Zet dan de body mousse even in de koelkast en hij is heerlijk verkoelend!

De Kneipp body mousse is verkrijgbaar bij diverse drogisten en webshops. De Kneipp body mousse Morning Kiss en Pathouli hebben beiden een inhoud van 200ml en kosten beide 9,99 Euro.

Naast de body mousse zijn deze twee geuren ook verkrijgbaar in douche foams, voor een heerlijke combinatie. De douche foams kosten voor beide geuren 6,99 Euro ook voor 200ml.

Ken jij de nieuwe Kneipp body mousse al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: