Opgemaakt juli met o.a. LUSH en NIVEA


Opgemaakt juli met o.a. LUSH en NIVEA

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. In juli heb ik weer een aantal items opgemaakt waaronder LUSH en NIVEA. Vandaag laat ik mijn opgemaakte producten aan jullie zien 🙂 .

Mijn opgemaakte producten heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

LUSH Santa’s Lipscrub
Deze lipscrub zat bij de LUSH Kerstproducten van vorig jaar. Echt een heerlijke scrub. Ik heb één keer per week de scrub gebruikt, dus eigenlijk best wel lang mee gedaan. Ik hoop dat deze dit jaar weer in het assortiment zit bij de kerstproducten, echt heerlijk!

treaclemoon The Raspberry Kiss body scrub
Ik ben echt dol op treaclemoon, deze scrub is ook echt geweldig. De geur alleen al is heerlijk! Zodra mijn huidige scrubs op zijn, dan ga ik zeker weer eens een treaclemoon scrub kopen.

LUSH Retread Haarconditioner
Door de zwangerschap is mijn haar enorm veranderd en heeft mijn haar zeer goede voeding nodig. De LUSH Retread haarconditioner is een heerlijke conditioner die echt wat doet voor mijn haar. Deze ga ik in de toekomst zeker vaker kopen!

– NIVEA Satin Sensation deodorant
Qua deodorant wissel ik vaak tussen NIVEA en Dove. Beide vind ik echt prima en ook deze variant van NIVEA is weer zeer fijn.

– AH scheergel
Het maakt voor mij niet zo uit wat voor scheergel of scheerschuim ik gebruik. Ook deze vind ik gewoon helemaal prima.

LUSH Honey I Washed My Hair Shampoobar
De shampoobars van LUSH zijn echt heerlijk! Deze variant is echt heerlijk voor mijn haar, mijn haar wordt er zeer zacht en glanzend van.

LUSH Reindeer Rock zeep
Nog een product uit de LUSH kersteditie van vorig jaar. Een heerlijke zeep dat zeer goed schuimt en ontzettend lekker ruikt!

– AH wattenschijfjes
Dit zijn zeer fijne wattenschijfjes, halen make-up en vuiltjes gemakkelijk van mijn gezicht af en pluizen totaal niet!

Dit waren alweer de producten die ik heb opgemaakt. Er zijn zeker een aantal producten die ik weer opnieuw zou kopen. Maar ik ben bezig om veel producten eerst op te maken voordat ik weer nieuwe items ga kopen, dus deze maand zullen er ook weer veel producten opgaan.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: