LUSH Retread Haarconditioner


LUSH Retread Haarconditioner

Sinds een tijdje is mijn haar echt enorm droog. Het was al droog, maar nu nog erger en daarnaast werd het pluizen ook steeds erger. Mijn haar veranderd enorm en daarom was ik op zoek naar een haarconditioner die mijn haar weer een boost kon geven en minder droog maakte. Ik kwam de LUSH Retread Haarconditioner tegen en vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vind.


LUSH Retread Haarconditioner

De haarconditioner zit in een pot van ongeveer 245g. Dat is best veel, ik denk ook wel dat je er aardig lang mee kan doen.


LUSH Retread Haarconditioner

Hierboven heb ik de ingrediënten neergezet. Er zitten weer heerlijke ingrediënten in, zoals bijvoorbeeld biologische olijfolie en jojoba olie.


LUSH Retread Haarconditioner

Hierboven zie je hoe je de haarconditioner moet gebruiken.


LUSH Retread Haarconditioner

De structuur is echt heerlijk, romig maar ook best vloeibaar, niet stevig. Je moet wel voorzichtig zijn als de pot nog zo vol zit, want het kan er zo uit glijden.


LUSH Retread Haarconditioner

De geur is ook echt heerlijk, ik hou hiervan! Het is moeilijk te omschrijven hoe de geur nu precies is, soort van bloemig en fruitig, ik vind het echt lekker. Ik heb maar een beetje nodig van de haarconditioner voor mijn lange lokken. Het smeert echt zeer goed uit en ik merk direct al na het uitspoelen hoe zacht mijn haar wel niet is. Deze haarconditioner geeft mijn haar ook echt een boost en maakt mijn haar veel minder droog, de glans komt ook weer mooi terug. De pluizen zijn ook een stuk minder, vooral bovenop mijn hoofd is dit een stuk minder. Yes! Ik ben zeer blij met deze haarconditioner. Mijn haar heeft dit momenteel echt nodig!

De LUSH Retread Haarconditioner kost 15,75 Euro en kan je kopen in de LUSH winkel of via de LUSH webshop.

LUSH Retread Haarconditioner

Ken jij de LUSH Retread Haarconditioner al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: