333 dingen om over te schrijven


333 dingen om over te schrijven

Voor mijn verjaardag in mei kreeg ik van mijn man een aantal zeer handige boeken. Één daarvan is het boek 333 dingen om over te schrijven. Een zeer handig boek met honderden schrijfopdrachten waarmee ik ook inspiratie op kan doen voor mijn blog. Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.


333 dingen om over te schrijven

Voor mijn blog ben ik altijd op zoek naar inspiratie, veel dingen haal ik uit mijn dagelijks leven. Maar extra inspiratie is natuurlijk nooit verkeerd. Het boek 333 dingen om over te schrijven helpt je hier ook zeer goed mee.


333 dingen om over te schrijven

Het boek bestaat dus uit 333 schrijfopdrachten en op elke pagina staan er één of twee schrijfopdrachten. Dit kan over van alles gaan, bijvoorbeeld schrijf een horrorverhaal over een dialoog of juist hoe jouw favoriete eten smaakt. Echt ontzettend veel ideeën om over te schrijven. Onder elke schrijfopdracht staan dan lijntjes waar je dan jouw verhaal of tekst kan schrijven. Dit ga ik persoonlijk niet doen, aangezien ik deze opdrachten voor mijn blog wil gebruiken.


333 dingen om over te schrijven

Niet alles kan ik gebruiken als inspiratie voor mijn blog, maar dat is ook helemaal niet erg. Het lijkt me namelijk ook ontzettend leuk om gewoon een verhaaltje te gaan schrijven.


333 dingen om over te schrijven

Ik ben nu ook bezig om alle schrijfopdrachten door te nemen en inspiratie onderwerpen op te schrijven in mijn bullet journal (van mijn bullet journal komt trouwens nog een filmpje van online). Zo heb ik nog meer blogonderwerpen waarover ik kan schrijven.

Ik vind het echt een super mooi en handig boek! Ik kan hier echt ontzettend veel inspiratie uit halen.

Het boek 333 dingen om over te schrijven kost 9.99 Euro en kan je kopen bij Bol.com.

Waar haal jij het meest inspiratie vandaan voor jouw blog, werk of bijvoorbeeld hobby?

333 dingen om over te schrijven
Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: