Mijn verjaardagscadeaus met o.a. LUSH, Rituals, boeken en treaclemoon


Mijn verjaardagscadeaus met o.a. LUSH, Rituals, boeken en treaclemoon

Zoals jullie misschien wel weten, was ik afgelopen maandag op 2e Pinksterdag jarig. Ik vier het eigenlijk nooit groot, alleen voor mijn ouders, schoonouders, broer en schoonzus en beste vrienden. Ik vind het fijn als zij samen met mij mijn verjaardag vieren. Verder hoeft het van mij niet zo uitgebreid te zijn hihi. Natuurlijk heb ik wel aardig wat verjaardagscadeaus mogen krijgen en vandaag wil ik deze graag aan jullie laten zien.

Van mijn man heb ik een aantal super handige en fijne boeken ontvangen. Deze boeken had ik namelijk nog op mijn wishlist staan. Het gaat om:
– In beeld met pinterest.
Ik wil graag meer leren over pinterest en hoe ik dit goed kan inzetten voor mijn blog.
– 333 Dingen om over te schrijven
Ik ben dol op schrijven en ben dit boek kan ik meer inspiratie op doen voor mijn blog
– 642 Things to write about
Deze is in het Engels, maar ook met veel items waarover je kan schrijven, dus ook weer inspiratie voor mijn blog.
– Masterclass ondernemen van Annic van Wonderen
Deze stond al heel lang op mijn lijstje. Ik wil namelijk dit jaar van mijn blog mijn bedrijfje maken en kan haar tips goed gebruiken.

Naast deze boeken heb ik ook nog van mijn man een gezichtsreiniger van LUSH ontvangen. Hier was ik zeer benieuwd naar. En daarbij kreeg ik als extra van LUSH een SEA Vegetable soap. Hier ben ik ook echt benieuwd naar 🙂 .

Van mijn vrienden heb ik ook een aantal heerlijke producten mogen ontvangen. Zij konden niet bij mijn verjaardag zijn, aangezien ze net ouders zijn geworden op moederdag 🙂 . Maar ik ontving deze cadeaus al eerder 🙂 . Het gaat om twee producten van treaclemoon. Ik ben echt dol op treaclemoon en ik ontving deze twee producten:
– The Honeycomb secret
– Warm apple pie hugs

De geuren zijn echt heerlijk! Naast deze twee producten kreeg ik ook een aantal producten uit de nieuwe Etos lijn, namelijk:
– LIME & MINT hand cream
– ELDERFLOWER & RASPBERRY hand cream
– ELDERFLOWER & RASPBERRY lip balm
– JASMINE & VANILLA salt & sugar scrub

Ik ben ook echt benieuwd naar deze producten. De geuren zijn echt heerlijk!

Van mijn broer en schoonzus kreeg ik heerlijke producten van Rituals. Het gaat om:
– The Ritual of Karama Body cream
– The Ritual of Karma shower foam
– Creamy foam Cleanser
– The Ritual of Sakura bag & key jewel (super luxe)

Echt super lekker, de geuren zijn echt heerlijk! En de bag & key jewel is echt super mooi!

Van mijn ouders en schoonouders kreeg ik geld en een kaart, daar ben ik altijd blij mee!! Hier kan ik dan nog weer iets super leuks van kopen.

Mijn oom en tante waren ook meegekomen met mijn ouders, dat vond ik echt super leuk! Van hen kreeg ik prachtige bloemen voor buiten op ons dakterras.

Daarnaast kreeg ik van een aantal mensen ook nog iets persoonlijks. Maar dit kan ik helaas niet op de foto zetten hihi.

Ik wil iedereen graag bedanken voor hun lieve felicitaties op Facebook, op mijn blog, persoonlijk, Twitter en meer! En lieve familie en vrienden, bedankt dat jullie er waren en bedankt voor de lieve en mooie cadeaus! Ik ben er echt ontzettend blij mee!

Wat staat er bij jou op jouw verjaardags wishlist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: