Mijn leven in foto’s #36 – Jarig, 1 jaar getrouwd en vrienden zijn ouders geworden!


Playstation 4

Elke twee weken laat ik aan jullie zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. De afgelopen twee weken waren zeer mooi en bijzonder, onze vrienden zijn namelijk ouders geworden van een prachtige zoon, ik ben jarig geweest en we zijn inmiddels 1 jaar getrouwd! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Tim

Zondag 8 mei was het een hele bijzonder mooie moederdag. Onze vrienden zijn namelijk ouders geworden van een prachtige zoon, genaamd Tim. Ik ben echt trots op onze vrienden! Ik kan echt genieten van hun en van de kleine stoere manneke 🙂 . Wat een lieverd! Het is echt een knapperd! En nee, ik deel geen foto’s op mijn blog 😉 .


Kast IKEA

We zijn ook nog even naar de IKEA geweest om een nieuwe kast te gaan halen. Omdat we een nieuwe Boxspring hebben, hebben we geen ruimte onder ons bed, dus besloten we om een kast te kopen om daar de spullen in te doen die we eerst onder onze oude bed hadden liggen en staan. De kast moet alleen nog in elkaar gezet worden haha. Ik laat binnenkort meer zien van deze kast 🙂 .


Link en gourmetten

Ow en wat was het heerlijk weer he een tijdje geleden! We hebben dan ook vaak buiten gezeten en we hebben zelfs gegourmet. En natuurlijk wilde Link ook graag naar buiten 🙂 .


Kip Tikka

Kip Tikka!! 🙂 Dit gerecht is zo lekker he!


trouwfoto's

Zondag 15 mei zijn we alweer 1 jaar getrouwd! Wat gaat de tijd toch hard! Ik schreef hier ook nog een bericht over: Één jaar getrouwd <3. Hier kan je ook lezen wat we allemaal voor onze trouwdag hebben gekregen.


Playstation 4

Voor onze trouwdag hebben we een Playstation 4 gekocht, omdat we beide van gamen houden 🙂 . Met de spellen Battlefield 4, FIFA 16 en Call of Duty: Black Ops. Zelf speel ik Fifa niet, de andere twee wel 🙂 .


Uncharted 4 gewonnen

Uncharted 4 gewonnenUncharted 4 gewonnen

En toen kreeg ik van Bol.com Games een super leuk berichtje dat ik Uncharted 4 met Goodiebag had gewonnen! Wow, super gaaf! Ik heb deze inmiddels al binnen 🙂 . Ik ben er echt blij mee! Ik ga hier binnenkort nog een extra artikel van maken. Onze Playstation 4 is namelijk retour, omdat hij defect is. Ja nu al 🙁 , bekend probleem bij Playstation 4, zo jammer. Dus moeten we eerst weer wachten totdat we een nieuwe krijgen, hopelijk volgende week 🙂 .


Mijn verjaardagcadeaus met o.a. LUSH, Rituals, boeken en treaclemoon

Maandag 16 mei, op 2e Pinksterdag was ik jarig! Ik vier het eigenlijk nooit zo groot, maar heb toch aardig wat verjaardagscadeau’s gekregen. Echt super bedankt iedereen!


Zonsondergang

We zijn ook nog op pad geweest om foto’s te maken van een prachtige zonsondergang 🙂 . Meer foto’s kan je vinden op de website! Zeker een kijkje waard 🙂 .


Bullet Journal Swap Update - Travelling Journal

Een tijdje geleden liet ik jullie weten dat ik mee doe met een internationale Bullet Journal Swap (Travelling Journal) en hier ben ik ook heerlijk mee bezig geweest. Ik vind hem ook echt super mooi geworden 🙂 . Meer info vind je via de link.


Bullet Journal Swap

Ik kreeg de eerste Travelling Journal van een Duitse vrouw ook al binnen. Super mooi! Binnenkort ga ik mijn gedeelte invullen en komt hier natuurlijk ook weer een artikel van online.

Dit was mijn leven in foto’s. Vandaag is mijn moeder jarig en gaan we dus weer naar Meppel toe 🙂 .

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: