Opgemaakt April met o.a. LUSH en NIVEA


Opgemaakt April met o.a. LUSH en NIVEA

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. In april heb ik weer een aantal items opgemaakt waaronder LUSH en NIVEA. Vandaag laat ik mijn opgemaakte producten aan jullie zien 🙂 .

Mijn opgemaakte producten heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

LUSH Honey I washed my hair shampoobar
Een hele fijne shampoobar van LUSH, maakt mijn haar echt super zacht en glad en het glanst meer. Van deze heb ik dan ook weer twee nieuwe gekocht.

Ro’s Argan Body conditioner
Een heerlijke body conditioner dat heerlijk uitsmeert en snel intrekt. Ik merk wel tijdens het afspoelen dat het iets stroef gaat, maar daarna maakt het mijn huid wel enorm zacht! Echt een heerlijk gevoel. Omdat ik nog een aantal body butters en body lotions heb staan, ga ik deze voorlopig even nog niet kopen. Ik wil eerst de andere producten opmaken.

– HEMA wenkbrauwpotlood bruin
Een hele fijne wenkbrauwpotlood om mijn wenkbrauwen bij te tekenen en meer in te vullen. Deze heb ik een behoorlijke tijd gebruikt, en ik ben hier zeer tevreden over dat ik hem nogmaals heb gekocht.

– AH Basic shaving foam
In december maakte ik mijn eigen sneeuw voor mijn wintercreatie. Ik haalde toen twee AH Basic shaving foams. Ik hoefde eigenlijk maar weinig van de foam te gebruiken voor mijn sneeuw dus ik had echt veel over. Ik besloot dat ik deze maar gewoon voor mezelf ging gebruiken. Het is best een fijne shaving foam, ruikt prima en het scheren gaat zeer gemakkelijk! Beide zijn nu op en heb ik weer een andere scheergel gekocht.

LUSH American Cream Haarconditioner
Een heerlijke haarconditioner van LUSH, deze maakt mijn haar heerlijk glad en glansend en haalt alle knopen uit mijn haar. Ik had een klein flesje, maar besloot om nu een grotere fles te kopen zodat ik weer een tijdje vooruit kan.

– NIVEA Micellair water
Een fijne micellair water, alleen ik merk wel dat hij minder goed mijn make-up verwijderd dan bijvoorbeeld de ZoiY cleansing lotion.

Essence Stay Natural Concealer
Deze heb ik gekregen voor Echte Post Is Cool en die vind ik eigenlijk nog wel fijner dan die van Catrice die ik normaal gebruikte. Haalt de blauwe gedeeltes onder mijn ogen en oneffenheden weg. Deze ga ik zeker vaker kopen.

– DeMake Up wattenschijfjes en Biocura wattenschijfjes
Beide zijn fijne wattenschijfjes, halen make-up en vuiltjes gemakkelijk van mijn gezicht af en pluizen op zich niet zo snel.

Dit waren alweer de producten die ik heb opgemaakt. Er zijn een aantal producten die ik opnieuw zou kopen en een aantal totaal niet. Ik ben bezig om veel producten eerst op te maken voordat ik weer nieuwe items ga kopen, dus deze maand zullen er ook weer veel producten opgaan.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: