Rituals – The Ritual Of Karma shower foam full of kindness


Rituals - The Ritual Of Karma shower foam full of kindness

Voor mijn verjaardag in mei kreeg ik van mijn broer en schoonzus een heerlijk Rituals pakketje waarin onder andere de The Ritual Of Karma shower foam full of kindness in zat. Een limited edition douchegel waar ik vandaag iets meer over ga vertellen.


Rituals - The Ritual Of Karma shower foam full of kindness

De verpakking van deze limited edition vind ik echt super mooi en luxe eruit zien. De kleur vind ik echt super! Hij ligt ook goed in de hand en er zit 200ml in de flacon.


Rituals - The Ritual Of Karma shower foam full of kindness

Hierboven heb ik de ingrediënten neergezet. Er zitten heerlijke ingrediënten in, zoals witte lotus en bergamot.


Rituals - The Ritual Of Karma shower foam full of kindness

De structuur van de shower foam is echt heerlijk! Zodra je het op je hand spuit, zie je dat het eerst een beetje transparant is.


Rituals - The Ritual Of Karma shower foam full of kindness

Maar al snel veranderd dit in een heerlijke volle schuim! Je hebt ook maar echt weinig nodig. De geur is echt geweldig, bloemig en fris. Ik vind het echt heerlijk om deze shower foam in de zomer te gebruiken. Na gebruik is mijn huid heerlijk zacht en de geur blijft ook best wel even een tijdje hangen, daar hou ik wel van!

De limited edition van The Ritual Of Karma shower foam full of kindness kost 8,50 Euro voor 200ml en kan je kopen in de Rituals winkel of via de webshop van Rituals.

Rituals - The Ritual Of Karma shower foam full of kindness

Heb jij ook wel eens producten van Rituals uitgeprobeerd? En wat vind jij van Rituals?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: