Winactie – Win een FABulous beautybag van Fabienne Chapot t.w.v. 49 Euro


Winactie - Win een FABulous beautybag van Fabienne Chapot t.w.v. 49 Euro

Elke maand komt er een nieuwe winactie online waarmee je super leuke dingen kan winnen! Vandaag gaat weer een nieuwe winactie in en je kan hiermee een FABulous beautybag van Fabienne Chapot t.w.v. 49 Euro winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Deze FABulous beautybag werd exclusief voor ICI PARIS XL ontworpen door Fabienne Chapot. Ik kreeg hem bij mijn bestelling die ik plaatste bij ICI PARIS XL. Ik wilde graag iemand anders hiermee blij maken en daarom kunnen jullie hem winnen!

Wat MOET je doen?
– Volg mijn blog
– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, vermeld jouw gebruikersnaam bij Bloglovin en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Save dit artikel op bloglovin
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Volg mij op Twitter (@Sentinelli).
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op een FABulous beautybag van Fabienne Chapot t.w.v. 49 Euro via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-een-fabulous-beautybag-van-fabienne-chapot-t-w-v-49-euro #gratis”
– Volg mij op Instagram
– Volg mij op Pinterest

De winactie loopt van 23 september 2016 tot en met 21 oktober 2016. Op 22 oktober 2016 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

7 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: