Mijn eigen visitekaartjes


Mijn eigen visitekaartjes

Yeahh…sinds deze week heb ik ook mijn eigen visitekaartjes. Deze heb ik besteld bij Vistaprint.nl. Je hebt namelijk bij Vistaprint vaak aanbiedingingen en ik zag dat ik maar €4,95 hoefde te betalen voor 100 visitekaartjes. Vandaag laat ik jullie mijn eigen visitekaartjes zien!

Bij Vistaprint kan je uit vele verschillende ontwerpen kiezen en je kan bepalen of je ook een eigen logo erbij wilt hebben of niet. Daarnaast kan je ook beslissen of je de achterkant ook bedrukt wilt hebben.


Mijn eigen visitekaartjes

Dit is mijn visitekaartje geworden. Ik heb mijn foto gebruikt die ik ook in mijn logo verwerkt heb zitten. En daarnaast een tekstje over mijn blog, de URL en mijn e-mailadres.

De achterkant heb ik zelf niet bedrukt. Ik heb mijn visitekaartjes best simpel gehouden. Ik vind ook dat het niet te druk moet zijn.

Nu kan ik heerlijk netwerken en mijn visitekaartjes aan (nieuwe) contacten geven. Ik wil ook naar netwerkborrels gaan bij ons in de buurt. Maar natuurlijk worden de visitekaartjes ook meegegeven in de winactie pakketjes :).

Ik ben echt blij met mijn eigen visitekaartjes. Wil je ook een eigen visitekaartje, dan raad ik Vistaprint zeker aan. Ze hebben een goede service, mooie ontwerpen en goede kwaliteit kaartjes :).

Wat vind jij van mijn visitekaartjes?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: