Andrélon Keratine Repair Shampoo & Conditioner


Andrélon Keratine Repair Shampoo & Conditioner

Sinds een tijdje heeft Andrélon een nieuwe lijn op de markt, namelijk Andrélon Keratine Repair. Er zitten zes producten in deze lijn, namelijk een shampoo, conditioner, iedere dag 1-minuut masker, serum, intensieve herstellende crème en een anti-klit spray. Ik was zeer benieuwd naar deze lijn, dat ik de Andrélon Keratine Repair shampoo & conditioner heb getest. Benieuwd naar mijn ervaringen? Kijk dan snel verder!

Wat is keratine nu eigenlijk? Keratine is een eiwit dat voor stevigheid en glans zorgt. Maar door beschadigingen en slijtage kan je haar steeds meer keratine verliezen en daardoor kan je haar stevigheid, structuur en glans verliezen. Je haar wordt dus droog. De Keratine Repair lijn zorgt er dan weer voor dat je haar weer stevigheid en glans krijgt. De lijn is geschikt voor alle haartypes, maar het is natuurlijk vooral geschikt voor als je beschadigd en droog haar hebt.

Mijn haar is best vaak en snel erg droog. Ik heb verschillende shampoos geprobeerd, of ze waren te duur of het is net niet helemaal wat ik zocht. Het werkte dan wel een beetje, maar net niet goed genoeg. Zal de Keratine Repair lijn mij wel helpen met mijn beschadigde en droge haar?

Andrélon Keratine Repair Shampoo


Andrélon Keratine Repair Shampoo

De shampoo zit in een fles van 300ml, wat we wel gewend zijn van de shampoos van Andrélon.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:


Andrélon Keratine Repair Shampoo ingrediënten

En hieronder de structuur van de shampoo:


Andrélon Keratine Repair Shampoo

De structuur van de shampoo vind ik erg fijn. Het is niet te dik, maar ook niet te dun. Het ruikt ook echt lekker wat ik ook wel gewend ben van Andrélon. De shampoo is erg fijn met het inbrengen en het wassen van mijn haar. Het voelt zijdezacht aan, heerlijk! Als ik het uitspoel, dan merk ik al dat mijn haar meer gevoed is en glanzender is, wow!

Andrélon Keratine Repair Conditioner


Andrélon Keratine Repair Conditioner

Ook de conditioner zit in een fles van 300ml.

Hieronder heb ik weer de ingrediënten weergegeven:


Andrélon Keratine Repair Conditioner ingrediënten

En hieronder de structuur:


Andrélon Keratine Repair Conditioner

De structuur van de conditioner is ook zeer prettig. En deze ruikt ook weer prima. De conditioner is zeer fijn met het in masseren en je hebt er niet veel van nodig. Ik heb echt vaak klitten in mijn haar. Ik merk dat de klitten er gemakkelijk uitgaan met deze conditioner en mijn haar voelt echt heerlijk zacht aan en het ziet er erg glanzend uit.

Bij de meeste shampoos en conditioner blijft mijn haar maar altijd even glad, glanzend en niet meer droog. Maar bij de Andrélon Keratine Repair lijn merk dat mijn haar zeer lang gezond eruit blijft ziet en het echt zacht en glanzend uitziet en helemaal niet droog meer, zelfs de puntjes niet!! Wow, ik heb een nieuwe favoriete lijn erbij. Ik wil ook echt de andere producten van deze lijn uitproberen 🙂 !

De Keratine Repair Shampoo kost €3,29 voor 300ml en de Keratine Repair Conditioner kost €4,59 voor 300ml en je kan ze beide kopen bij de drogisterij of in de supermarkt.

Heb jij al producten van de nieuwe Andrélon Keratine Repair lijn uitgeprobeerd? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: