Winactie – Win een Marc Jacobs Decadence Eau de parfum 50 ml

Marc Jacobs Decadence Eau de parfum

Omdat het alweer 2019 is, heb ik voor jullie vandaag een hele gave winactie! Je kan namelijk een heerlijke Marc Jacobs Decadence Eau de parfum van 50 ml winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Marc Jacobs Decadence Eau de parfum

Wil je weten wat ik van de geur vind? Bekijk dan hier mijn review: Marc Jacobs Decadence Eau de parfum.

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op een Marc Jacobs Decadence Eau de parfum 50 ml via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-een-marc-jacobs-decadence-eau-de-parfum-50-ml #parfum #marcjacobs”

EXTRA WINKANS: Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en krijg onder andere toegang tot gratis downloads!

De winactie loopt van 10 januari 2010 tot en met 27 februari 2019. Op 28 februari 2019 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Dit artikel bevat een affiliatie link. Lees ook mijn disclaimer en privacyverklaring.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

79 reacties op “Winactie – Win een Marc Jacobs Decadence Eau de parfum 50 ml

 1. Ik zou het geweldig vinden als ik hier mijn dochter mee zou mogen verrassen. Ze heeft zo ontzettend veel voor me gedaan toen het door gezondheidsproblemen een tijd heel slecht ging.
  Het zou een heerlijk bedankje zijn voor alle steun .

 2. Super leuke winactie om deze heerlijke geur te winnen.
  Ik volg je op Instagram met de gebruikersnaam @Annikab97. Om extra kans te maken heb ik ook het bericht getweet met de gebruikersnaam @Annikab97. Om nogmaals extra kans te maken heb ik mij ook ingeschreven op de nieuwsbrief.

 3. ik ga meedoen voor mijn schatten..
  Zij klagen dat ik TEVEEL tijd besteed aan prijsvragen om NIETS te winnen.. als de postbode mijn kant opkomt ga ik ze voorlopig niet meer horen
  – je nieuwsbrief ontvang ik al
  – op FB duim omhoog gezet EN gedeeld
  – Op Instagram volg ik je ook

  en dat alles met de naam PaJacq

 4. Wat een leuke winactie heb je weer! Ik doe graag mee voor zo’n geweldig parfum. Ik volg je al behalve op Twitter en Pinterest. Dat heb ik niet. Maar ik probeer het toch even😀. Mijn naam op social media is Marina Korink. Lijkt mij heel leuk om dit parfum te winnen 👍

 5. Oehhh deze geur is zo heerlijk! Wat zeg ik.. meer dan heerlijk.. Ik doe graag mee! Ik volg op instagram met HeavenLeighbooks! En facebook: Mariska Zonneveld.. en ontvang al heel lang de nieuwsbrief!!

 6. Ik duim graag mee!

  Ik volg je via pinterest (shoniebonie) +gepint, instagram (shonasmit) en twitter (shoniebonie) + geretweet. En aangemeld voor maandelijke nieuwsbrief!

 7. Super leuke winactie!
  Ik doe graag mee 🙂
  Ik volg je op fb onder de naam iris sunniva.
  Ook heb ik heb bericht getweet en ingeschreven voor de nieuwsbrief!
  Duimen!

 8. Hele mooie en leuke winactie!! Ik volg je op Instagram onder de naam miriamjagt_. Ik kan niet wachten op meer toffe post zoals deze! Love it, het enige wat ik nu kan doen is heeel hard duimen

 9. Lieve Miss Sentinelli. Wat een leuke blog!! OOH, wat heerlijk. Van lekkere geurtje word ik altijd overgelukkig. Dolgraag maak ik dan ook een kansje 😀 Op facebook volg ik je als Nicole Claessen, Op twitter als @kolletje, Op instagram als kolliebol en op Pinterest als Nicolle Claessen. Natuurlijk en ik ook ingeschreven op de nieuwsbrief.

 10. Gaaf! Ik doe heel graag mee. Ik volg via Facebook (Elske Timmers), via Twitter (@els_timmers) en Instagram (elsketimmers). Ik heb nog extra getweet en sta ingeschreven voor de nieuwsbrief.

 11. Na jou enthousiaste blogje , heb je mij er erg nieuwsgierig gemaakt naar het geurtje van Marc Jacobs Decadence eau de Parfum. Ben nu wel zeer benieuwd of het mij net zo goed gaat bevallen, dat hoop ik natuurlijk wel. Vooral als ik lees waaruit de geur bestaat, bevalt het mij zeker wel. Ik doe er graag voor mee, de nieuwsbrief krijg ik al en volg je via facebook!

 12. doe graag mee voor dit heerlijke geurtje,
  volg je op facebook en instagram en was reeds ingeschreven voor je nieuwsbrief

 13. Ik doe graag mee om deze heerlijke geur te winnen! Ik volg je via Instagram met de gebruikersnaam @fransinamolenaar en daarnaast heb ik mij ingeschreven voor de nieuwsbrief!

 14. doe graag mee voor dit heerlijke geurtje voor mijn vrouwtje
  ik volg u op instagram, reeds ingeschreven op uw nieuwsbrief, en facebook onder de naam Harry Brants

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge