Winactie – Win een Marc Jacobs Decadence Eau de parfum 50 ml

Marc Jacobs Decadence Eau de parfum

Omdat het alweer 2019 is, heb ik voor jullie vandaag een hele gave winactie! Je kan namelijk een heerlijke Marc Jacobs Decadence Eau de parfum van 50 ml winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Marc Jacobs Decadence Eau de parfum

Wil je weten wat ik van de geur vind? Bekijk dan hier mijn review: Marc Jacobs Decadence Eau de parfum.

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op een Marc Jacobs Decadence Eau de parfum 50 ml via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-een-marc-jacobs-decadence-eau-de-parfum-50-ml #parfum #marcjacobs”

EXTRA WINKANS: Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en krijg onder andere toegang tot gratis downloads!

De winactie loopt van 10 januari 2010 tot en met 27 februari 2019. Op 28 februari 2019 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Dit artikel bevat een affiliatie link. Lees ook mijn disclaimer en privacyverklaring.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

59 reacties op “Winactie – Win een Marc Jacobs Decadence Eau de parfum 50 ml

  1. Na jou enthousiaste blogje , heb je mij er erg nieuwsgierig gemaakt naar het geurtje van Marc Jacobs Decadence eau de Parfum. Ben nu wel zeer benieuwd of het mij net zo goed gaat bevallen, dat hoop ik natuurlijk wel. Vooral als ik lees waaruit de geur bestaat, bevalt het mij zeker wel. Ik doe er graag voor mee, de nieuwsbrief krijg ik al en volg je via facebook!

  2. doe graag mee voor dit heerlijke geurtje,
    volg je op facebook en instagram en was reeds ingeschreven voor je nieuwsbrief

  3. Ik doe graag mee om deze heerlijke geur te winnen! Ik volg je via Instagram met de gebruikersnaam @fransinamolenaar en daarnaast heb ik mij ingeschreven voor de nieuwsbrief!

  4. doe graag mee voor dit heerlijke geurtje voor mijn vrouwtje
    ik volg u op instagram, reeds ingeschreven op uw nieuwsbrief, en facebook onder de naam Harry Brants

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge