Marc Jacobs Decadence Eau de parfum

Marc Jacobs Decadence Eau de parfum

Een tijdje geleden besloot ik om een nieuw geurtje te kopen en ik wilde nog dolgraag Marc Jacobs Decadence Eau de parfum hebben. Ik besloot deze te gaan kopen en wow, dit is echt één van mijn favoriete geuren op dit moment. In dit artikel vertel ik iets meer over de Marc Jacobs Decadence Eau de parfum.

Marc Jacobs Decadence Eau de parfum

De parfum komt in een prachtige luxe verpakking. Het doosje ziet er echt super mooi uit! Als je het gaat uitpakken, dan zie je dat de flacon en de dop zelf apart van elkaar zijn in de verpakking.

Marc Jacobs Decadence Eau de parfum

De flacon van de parfum vind ik ook echt prachtig eruit zien. Het ziet er gewoon zeer luxe uit!

De geur bestaat uit de volgende noten:
Topnoten:
– pruim
– saffraan
– iris.

Hartnoten:
– Bulgaarse roos
– Iriswortel
– Jasmijn.

Basisnoten:
– Amber
– Vetiver
– Papyrushout

Marc Jacobs Decadence Eau de parfum

Het is echt een heerlijke kruidige en verleidelijke geur. De geur is vooral bedoeld om het ‘s avonds te dragen, maar ik vind het ook een heerlijke geur om gewoon overdag te dragen. De geur blijft ook lekker lang hangen, daar hou ik echt van.

De adviesprijs is 85 Euro, maar bij bol.com krijg je veel korting. Hier kost Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum 56 Euro voor een inhoud van 50 ml.

Hou je van een kruidige, zoete geur? Dan is Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum echt een aanrader!

Wat is op dit moment jouw favoriete parfum / geur?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: