Mijn leven in foto’s #21 – Vakantie, DIY en Lomografie!


Mijn leven in foto's #21 - Action inkopen

Vandaag laat ik jullie weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt, zoals onze vakantie, Action knutsel spullen, DIY, Lomografie en meer! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven πŸ™‚ .


Mijn leven in foto's #21 - Jamie Oliver

Mijn man en ik zijn echt verslaafd aan de gerechten van Jamie Oliver. In zijn boeken (30 minuten en 15 minuten) staan echt zulke lekkere gerechten. Hierboven zie je er weer eentje van. Mijn man was ook 2 oktober jarig en heeft van mij ook nog eens het nieuwe boek van Jamie gekregen, deze gaat over superfoods. Ik ben dan ook zeer benieuwd wat ik van de gerechten ga vinden.


Mijn leven in foto's #21 - Lomografie

Van Radbag kreeg ik deze super gave Lomografie camera. Hier heb ik al aardig wat foto’s mee gemaakt πŸ™‚ , echt super leuk ding!


Mijn leven in foto's #21 - Lippenbalsem

Ik hou ontzettend veel van dingen zelf maken, dus DIY. Zo heb ik al eerder kaarsen, een lichaamsscrub, een lipscrub, herfstcreaties, dagcremes en meer gemaakt. Ik vind het echt ontzettend leuk om te doen en vooral als dingen van natuurlijke producten worden gemaakt. Van Radbag kreeg ik ook een pakketje om mijn eigen lippenbalsem te maken. Met heerlijke natuurlijke producten zoals bijvoorbeeld bijenwas en cacaoboter. En bovenstaand is het resultaat πŸ™‚ . Hoe tof is dit?


Mijn leven in foto's #21 - H&M kleding

Mijn man heeft weer gave outfit foto’s van mij gemaakt van mijn nieuwe H&M kleding. Ik ben zeer blij met deze fijne kleding, lekker comfi en warm!


Mijn leven in foto's #21 - hersenen

Afgelopen week waren we in Frankrijk met onze vakantie. Natuurlijk moesten er ook tijdens de vakantie boodschappen gehaald worden en dit kan je nog wel eens tegenkomen in de supermarkt. Ziet er lekker uit toch? Haha blegh!


Terug van vakantie + gaat deze foto viral?

Tijdens onze vakantie hebben we het echt super gehad. Onze mannen hebben vele mooie karpers gevangen en de vrouwen hebben zichzelf goed vermaakt πŸ™‚ . Bovenstaande foto is door mijn man en onze vriend gemaakt. Hier zie je mijn man met een 20+ kilo karper en de melkweg πŸ™‚ ! Echt zeer brute foto die nu al ontzettend goed loopt op Facebook en staat ook als foto van de week bij Karperwereld Online Boulevard. Echt te gek gewoon! Meer informatie kan je hier lezen: Terug van vakantie – Gaat deze foto viral?


Mijn leven in foto's #21 - Action inkopen

Ik ben nog heerlijk naar de Action geweest om veel inkopen te doen. Allerlei knutsel spulletjes heb ik gekocht πŸ™‚ . Ik heb namelijk aardig wat nieuwe dingen in mijn hoofd om te gaan maken. Ik ga sowieso een nieuwe visionboard maken en daarnaast ook mijn nieuwe agenda en bullet journal versieren en vrolijk maken πŸ™‚ .


Mijn leven in foto's #21 - Wetboek voor bloggers

Op dit moment ben ik deze aan het lezen. Ik heb al aardig wat gelezen tijdens onze vakantie πŸ™‚ . Echt een goed boek en ik kan hier echt zeer veel uit halen! Nu al echt een aanrader πŸ™‚ .


Mijn leven in foto's #21 - ELLE

Nieuw leesvoer! Altijd fijn als de nieuwe ELLE op de deurmat ligt πŸ™‚ .


Mijn leven in foto's #21 - nieuwe bureaustoel

Yeahh! Onze nieuwe bureaustoel van Eyoba.nl is ook binnen. Deze moeten we nog in elkaar zetten. Hier komt snel nog een artikel over πŸ™‚ .


Mijn leven in foto's #21 - The Public House Of Art

En daar is onze officiele uitnodiging voor de big opening van The public House Of Art waar mijn fotografiewerken te koop zijn. Hier komt nog een extra artikel over! πŸ˜€ .

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden πŸ™‚ . Vandaag gaan mijn man en ik lekker series kijken, want we hebben veel gemist afgelopen week πŸ™‚ . Morgen ben ik lekker ook nog vrij, heerlijk bijkomen van de vakantie πŸ™‚ .

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: