treaclemoon iced strawberry dream bath and shower gel


treaclemoon iced strawberry dream bath and shower gel

Een tijdje geleden heb ik de treaclemoon Warm Cinnamon nights bath and shower gel uitgeprobeerd en ik was echt verkocht! Wat is deze ontzettend lekker zeg! Maar ik wilde graag nog andere versies van treaclemoon proberen en nam deze keer de treaclemoon iced strawberry dream bath and shower gel mee en vandaag vertel ik hier iets meer over 🙂 .

De verpakking van treaclemoon blijf ik top vinden. De Iced strawberry dream heeft een prachtige roze kleur. Ook staat er hier weer een mooi verhaaltje op. Ik hou hier echt van! Lekker origineel 🙂 .

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:


treaclemoon iced strawberry dream bath and shower gel

Wat ik ook echt leuk vind, is dat ze iets vertellen over treaclemoon en een aantal van hun werknemers. Daarnaast geven ze ook aan hoe je het product moet gebruiken.


treaclemoon iced strawberry dream bath and shower gel

De structuur is echt heerlijk, super zacht 🙂 . De roze kleur geeft mij een vrolijke feeling onder de douche, het schuimt echt heerlijk en die geur…heerlijk!!! Ik ben ook weer echt ontzettende fan van deze treaclemoon versie! Top!

treaclemoon koop je bij de Albert Heijn en kost zo rond de 4,95 Euro voor 500ml.

Heb jij treaclemoon al geprobeerd? En wat vind jij ervan?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: