Mijn nieuwe visionboard


Mijn nieuwe visionboard

Vorig jaar heb ik eens een visionboard gemaakt. Sommige visies en doelen die ik hierop had staan, waren al uitgekomen en daarom was het tijd om een nieuwe visionboard te gaan maken. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe visionboard zien.

Een visionboard is een bord waarop je visueel jouw visie uitbeeldt. Wat vind jij nou belangrijk in het leven, wat wil je bereiken in het leven en wat wil je juist meer in je leven? Dus hoe wil jij dat het pad in jouw leven gaat lopen.

Je plaatst je visionboard op een plek waar je vaak langskomt, dus zodat je hem ook vaak ziet. Je ziet hem ook zonder dat je het in de gaten bent. Je bent er dan bewust, maar ook onbewust mee bezig.

Visionboards werken ook echt voor mij. De dingen die ik erop heb staan, ga ik ook echt voor en deze dingen komen dan ook uit. Echt een fijn gevoel is dat!

Wat heb je nu precies allemaal nodig om een visionboard te maken?

– Een stevig stuk papier of karton
– Schaar
– Lijm
– Tijdschriften
– Eventuele washi tape & stickers of andere versiersels.

Ik zelf maak altijd gebruik van een aantal ELLE tijdschriften en daarnaast ook reclame. Hier staan vaak de teksten en plaatjes in die ik graag wil gebruiken voor mijn visionboard. De teksten en plaatsen laten mijn doelen en mijn visies zien.

Ik heb deze teksten en plaatjes eerst los geplaatst op een stuk karton. Zo kan je altijd nog een beetje schuiven en zelfs wisselen van teksten en plaatjes. Zodra dan alles op zijn plaats is en ik helemaal tevreden ben met het resultaat, ga ik de boel vastplakken. Daarna versier ik mijn visionboard nog een beetje met washi tape en stickers.

Ik heb één visionboard gemaakt met alles wat ik op dit moment wil in het leven. Je kan natuurlijk ook verschillende visionboards maken met verschillende thema’s. Bijvoorbeeld vakantie, werk, sport etc.

Zoals je ziet is één gedeelte van mijn nieuwe visionboard wit gemaakt. Dit heb ik gedaan omdat dit voor mij even erg privé is. Hopelijk kan ik hier binnenkort wel meer informatie over geven, maar voorlopig zal dit nog niet gaan 🙂 .

Wat vind ik belangrijk?
– Gezonde levensstijl
Ik vind het erg belangrijk om een gezonde levensstijl te hebben. Gezond eten, maar ook genoeg beweging krijgen. Voor mij mogen er nog wel een aantal kilootjes ervan af, maar vooral het gezond leven vind ik erg belangrijk.

– Van blog to business
Ik zou graag meer tijd in mijn blog willen steken en hier mijn eigen bedrijfje van willen maken. Ik wil meer uitgebreide artikelen schrijven en mensen inspireren en helpen 🙂 .

– DIY
Ik vind DIY zo leuk! Dat ik veel meer hier mee bezig wil zijn, meer DIY projecten en ook deze delen met jullie. Ik hou wel van creativiteit en lekker knutselen.

– Meer natuurlijke producten gebruiken
Steeds vaak gebruik ik producten met natuurlijke ingrediënten, zoals dagcrèmes, body lotions, zeepjes etc. Ik vind dit steeds belangrijker worden en wil hier ook meer op gaan letten als ik producten ga kopen.

– Ontspannen en meer tijd voor mezelf
Ik heb best een druk leven, op mijn werk heb ik het vaak druk, ik moet elke werkdag meer dan 2 uur reizen en daarnaast heb ik mijn blog en sociale leven. Dus erg druk! Het liefst zou ik ook minder willen werken, zodat ik ook meer tijd voor mezelf heb. Chill!

– Investeren
Ik wil graag meer gaan sparen en investeren in duurdere beautyproducten, kleding en accessoires. Niet dat ik gelijk een Chanel of iets dergelijks wil, maar ik wil wel items van betere kwaliteit en echte showtoppers hebben. Hier wil ik echt in gaan investeren.

Dit was mijn visionboard met mijn dromen en wensen. Ik wil dat deze dromen en wensen aan uitkomen en zal hier ook alles aan gaan doen :).

Heb jij wel eens een visionboard gemaakt? Wat zijn jouw dromen en wensen op dit moment?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: