50% korting op mijn ebook “Gestructureerd Leven”!

50% korting op mijn ebook

Het is al bijna eind mei en dat betekent dat we over een maandje alweer op de helft van dit jaar zitten. Elke week ben ik enorm druk bezig met mijn doelen van 2020. Sommige duren wat langer vanwege Corona, maar andere doelen heb ik al bepaald of ben ik druk mee bezig om te behalen. Ben jij ook bezig met jouw doelen voor dit jaar? Vind je het nog lastig om aan doelen te werken? Dan heb ik iets super tofs voor jou! Mijn ebook “Gestructureerd Leven” is voor slechts 6,25 euro verkrijgbaar! Normaal kost mijn ebook 12,50 euro, dus je krijgt wel liefst 50% korting!

Heb je wel eens gedacht, “ow ja, dit moet ik nog doen en dat moet ik nog doen.” Een aantal minuten later ben je alweer vergeten wat je allemaal nog moet of wilt doen. Je hebt misschien wel teveel dingen te doen, maar je komt er gewoon niet aan toe. Je hebt een enorm druk leven en je vindt het lastig om prioriteiten te stellen. Of juist het tegenovergestelde, je zit uren lang op social media te kijken, tv te kijken etc., terwijl je nog zoveel dingen moet doen. Je wilt toe komen aan de dingen die je moet of wilt doen. Met mijn ebook krijg je dan ook weer structuur in jouw leven!

Al ontzettend veel mensen hebben mijn ebook gebruikt en hier heb ik ook geweldige reacties op ontvangen. In dit artikel vertel ik meer over mijn ebook.

Gestructureerd Leven - Inhoudsopgave

Mijn ebook heeft in totaal 50 pagina’s met ontzettend veel tips hoe jij ook een gestructureerd leven kunt krijgen. Daarnaast zijn er verschillende opdrachten die je kunt uitvoeren. Stel doelen op, maak takenlijsten en ga gestructureerd aan de slag. Daarnaast heb ik ook een aantal handige tools voor meer structuur in het huishouden. Met mijn ebook zorg je ervoor dat je weer toekomt aan de dingen die je moet en wilt doen. Je krijgt weer structuur in jouw “drukke” leven!

Je krijgt mijn ebook in jouw mailbox na betaling en daarnaast ontvang je ook een aantal templates van de opdrachten, zodat je het vaker kan uitprinten en ook kan veranderen naar jouw eigen wensen.

Klik op de link hierover om meer informatie over mijn ebook te lezen en foto’s te bekijken:
Ebook “Gestructureerd Leven”.

Mijn ebook kost normaal 12,50 Euro, maar nu is mijn ebook voor slechts 6,25 euro verkrijgbaar!

Koop hier mijn Ebook “Gestructureerd Leven”!

Heel veel lees plezier en krijg je dan ook weer structuur in jouw leven!

Kom je maar niet toe aan de dingen die je moet doen? Lees mijn ebook- “Gestructureerd Leven” en krijg weer structuur in jouw leven!

Wil je weer structuur in het huishouden? Lees dan mijn ebook- “Gestructureerd Leven”!

Wil je weer productief zijn? Doelen bereiken en taken voltooien? Lees dan mijn ebook- “Gestructureerd Leven”!

Wil je jouw doelen bereiken en jouw taken voltooien? Lees dan mijn ebook “Gestructureerd Leven”!

Breng weer structuur in jouw leven met mijn ebook “Gestructureerd Leven”!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: