De Beauty Blog #tag


De Beauty Blog #tag - Guess Girl Eau de Toilette

Afgelopen week kreeg ik een lief berichtje van Bianca van Pinkit.nl dat ik getagd was door haar voor de Beauty Blog #tag. Echt super bedankt!! 😀 Vandaag laat ik jullie deze tag zien met mijn antwoorden :).

Is je haar stijl of gekruld van zichzelf?
Mijn haar is niet echt stijl of gekruld, maar ik heb een slag erin :).

Verf jezelf je haar of laat je dit bij een kapper doen?
Ik heb eigenlijk mijn haar nog nooit geverfd. Vroeger heb ik wel eens highlights gehad, maar echt helemaal geverfd heb ik nog nooit gedaan. Ik wil het ook niet, aangezien ik zeer tevreden ben met mijn eigen haarkleur :). Maar als ik het ooit zal ooit, dan laat ik dat liever bij een kapper doen. Vooral omdat ik er totaal geen ervaring mee heb en het advies zeker goed kan gebruiken :).

Draag je altijd make-up?:
Bijna elke dag. Vooral als ik de deur uit moet, dan heb ik make-up op. Maar als ik lekker thuis ben, bijvoorbeeld in het weekend, dan wil het nog wel eens zo zijn dat ik geen make-up draag. Mijn gezicht kan namelijk ook wel eens rust gebruiken :).

Hoelang ben je bezig met make-up?
Vaak ben ik binnen 10 minuten klaar, maar ik kan er gerust ook wel een half uur over doen.


Nagellak stash

Hoe vaak lak jij je nagels?
Een tijd heb ik gehad dat ik bijna elke week wel een kleurtje op mijn nagels had zitten, maar de laatste tijd niet meer zo vaak. Wel als ik bijvoorbeeld een speciale gelegenheid heb.

Lak jij je teennagels ook in de winter?
Nee eigenlijk niet, alleen in de lente en zomer als het lekker weer is.

Wat is je favoriete parfum?
De geurtjes van Guess vind ik echt heerlijk, vooral Guess Girl :).

Hoe ben je op de naam van je blog gekomen?
Een vraag die ik vaak heb moeten beantwoorden :). Vroeger keek ik graag naar een serie, genaamd “The Sentinel”. En op een gegeven moment kwam ik vaak op internet en ging ik chatten via Chatpoint. Ik had een nickname nodig en kon zo even niks verzinnen. Dan maar “Sentinel”, maar die was al bezet, dus maakte ik er “Sentinelli” van. En later werd dit wat vrouwelijker en maakte ik er “Miss Sentinelli” van.

Lees je de comments op je artikelen?
Ja zeker! Elke dag neem ik de comments door, vaak probeer ik zelf ook erop te reageren :). Ik vind het erg leuk om reacties te lezen van mijn bezoekers en interactie vind ik ook zeer belangrijk :D.

Dit was de Beauty Blog #tag. Ik hoop dat jullie de vragen en antwoorden leuk vonden :). Je mag hem zeker overnemen als jullie dat willen :). Ik tag in ieder geval Kirsty van Beautiliciousworld. Veel plezier ermee!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: