Zonnebril van Firmoo.com

Zonnebril van Firmoo.com

Wat een weer he de afgelopen tijd. Ik hoop dat de zomer snel weer terug komt. Afgelopen donderdag vond ik het wel echt lekker weer. Daar heb ik natuurlijk wel even weer van genoten :). Een tijdje geleden werd ik benaderd door Firmoo.com of ik een bril of zonnebril wilde testen. Ik koos voor een super mooie zonnebril.

Firmoo.com is de werelds meest bekende brillen webshop. Je kan bij hun brillen en zonnebrillen in vele verschillende soorten krijgen. Je kan zelfs de sterkte bepalen, ook voor zonnebrillen. Super handig! Wat ik ook erg leuk vind, is dat je zelf kan beslissen wat voor kleur glas je erin wilt hebben, bijvoorbeeld groen of bruin. En je kan ook bepalen hoe licht of juist hoe donker je het glas wilt hebben. Ook kan je aangeven of het glas polariserend moet zijn.
Je kan dus eigenlijk je zonnebril helemaal zelf samenstellen! Echt super leuk 😀 .

Zonnebril van Firmoo.com

Zonnebril van Firmoo.com

Het duurt wel eventjes voordat je de zonnebril in huis hebt, maar het is het echt waard! Zie het hoesje, heb je ooit eens zon uber vette zonnebril hoesje gezien?? Ik vind hem echt ge-wel-dig!!

Zonnebril van Firmoo.com

Zonnebril van Firmoo.com

De zonnebril zit in het hoesje, met daarbij een doekje. Ook is er een ander hoesje bij in vorm van een zakje. En wat ook echt zo handig is, is dat er een sleutelhanger bij zit met kleine schroevendraaiertjes, zodat je de pootjes ook kan aandraaien mochten deze iets los komen te zitten. Handig!

Zonnebril van Firmoo.com

Zonnebril van Firmoo.com

Ik ben echt super blij met deze zonnebril. Hij zit zeer goed en het glas ziet er goed uit. Je wordt door het glas zeer goed beschermd tegen de zon.

Zonnebril van Firmoo.com

De zonnebril die ik heb uitgekozen kost ongeveer 39 dollar.

Ken jij Firmoo.com al? En wat vind jij van de zonnebril?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: