Bombata laptoptas + Win een eigen Bombata laptoptas!

Elke dag reis ik naar mijn werk met de trein. Ik neem dan ook elke dag mijn iPad Air, mijn bullet journal en agenda mee. Natuurlijk ook overige spullen, zoals sleutels, pennen, portemonnee etc. Ik vind het dan wel fijn dat ik mijn spullen goed kan vervoeren en dat ze ook goed beschermd zijn. Van Bombata.nl ontving ik een laptop tas, super gaaf natuurlijk! Hier kan ik al mijn spullen zeer goed vervoeren en blijven ze goed beschermd. Vandaag vertel ik iets over Bombata.nl, laat ik de Bombata laptoptas zien en je kan ook nog een shoptegoed van 49,95 Euro voor Bombata.nl winnen!

Bombata.nl is een webshop dat een zeer kleurrijke collectie van laptoptassen, laptopcases, tablettassen en tabletcases verkoopt. Bombata is zelf verantwoordelijk voor het fabriceren en distribueren van de tassen. Bombata zorgt ervoor dat een laptoptas er niet saai uit hoeft te zien, maar juist serieus en toch ook weer speels tegelijk. Hun assortiment is echt zeer uitgebreid, ze hebben heren en dames laptoptassen in verschillende mooie en trendy kleurtjes en designs. Je laptop en andere spullen blijven goed beschermd en je kan er zeer veel in kwijt.

Zo heb ik zelf ook een hippe laptoptas van hun mogen ontvangen. Hieronder laat ik de laptoptas aan jullie zien.


Bombata laptoptas + Win shoptegoed van 49,95 Euro voor Bombata.nl!

Je krijgt de laptoptas met een beschermhoes! Kijk dat ziet er al zeer goed uit!


Bombata laptoptas

Ik heb gekozen voor een zwarte Bombata Nylon Laptoptas van 15,6 Inch, omdat dit goed bij mij past en ik hier ook mijn iPad Air en ook mijn werk computer in kwijt kan. Ik vind hem echt super mooi eruit zien! Er zit een handvat aan, maar ook een band, zodat je hem gemakkelijk kan dragen.


Bombata laptoptas

Aan de achterzijde zit nog een rits, waar je extra spullen in kwijt kunt.


Bombata laptoptas + Win shoptegoed van 49,95 Euro voor Bombata.nl!

Als je hem openklapt, zie je dat er aan de linkerzijde een gedeelte is waar je een laptop in kwijt kunt. En aan de rechterzijde kan nog een tablet en andere spullen.


Bombata laptoptas + Win shoptegoed van 49,95 Euro voor Bombata.nl!

Hierboven heb ik al mijn spullen in de Bombata laptoptas geplaatst. Er past echt ontzettend veel in deze tas!

<center
Bombata laptoptas + Win shoptegoed van 49,95 Euro voor Bombata.nl!

Hierboven zie je hoe ik alles heb geplaatst in de Bombata laptoptas.


Bombata laptoptas + Win shoptegoed van 49,95 Euro voor Bombata.nl!

Aan de achterzijde in de rist heb ik nog mijn telefoon, sleutels en oordopjes gedaan.


Bombata laptoptas + Win shoptegoed van 49,95 Euro voor Bombata.nl!

Aan de voorzijde zit nog een logo van Bombata.


Bombata laptoptas + Win shoptegoed van 49,95 Euro voor Bombata.nl!

En hier nog een close up van de handvat en band.


Bombata laptoptas + Win shoptegoed van 49,95 Euro voor Bombata.nl!

Ik ben echt super blij met deze Bombata laptoptas! Er past echt veel spullen in, ik hou zelfs nog ruimte over. De tas draagt echt comfortabel en al mijn spullen blijven goed beschermd. Het ziet er professioneel uit, maar de tas is niet saai, juist mooi en hip!

Nu mag ik dus iemand blij maken met een shoptegoed van 49,95 Euro voor Bombata.nl. Klik op de link om te zien waar je uit kan kiezen. Hieronder staat wat je allemaal moet doen en mag doen om kans te maken op de shoptegoed!

Wat MOET je doen?
– Volg mijn blog
– Laat een comment achter (vul een geldig e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Save dit artikel op bloglovin
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Volg mij op Twitter (@Sentinelli).
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op een shoptegoed van 49,95 Euro voor Bombata.nl via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/bombata-laptoptas-win-shoptegoed-van-4995-euro-voor-bombata-nl #winactie #winnen”

De winactie loopt van 24 maart 2016 tot en met 7 april 2016. Op 8 april 2016 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Houd mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Bombata laptoptas
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: