De Eiffeltoren


De Eiffeltoren

Begin maart gingen we een heerlijk dagje naar Parijs, natuurlijk hebben we ook foto’s gemaakt van de Eiffeltoren. Vandaag laat ik jullie dan ook mijn foto’s zien.

We waren die dag heel vroeg al in Parijs bij de Eiffeltoren. Echter sneeuwde het nog in de ochtend, dus besloten we om eerst naar Opéra Garnier te gaan. De Eiffeltoren was toen die ochtend zo vroeg ook nog niet open.

Later in de middag hadden we beter weer en besloten we om terug te gaan naar de Eiffeltoren. We wouden nog naar boven, alleen twee van de vier zuilen waren dicht, en daardoor stonden er enorme rijen. We hadden helaas geen tijd om zolang hierop te wachten en besloten we maar niet naar boven te gaan.

We hadden die middag dan wel wat bewolking, maar de zon was er zeker ook! Aan het einde van de middag viel het licht zeer mooi op de brug en op de Eiffeltoren, zoals je kan zien op bovenstaande foto. We stonden hier langs het water, waardoor we minder last hadden van mensen die langs ons liepen of in de weg stonden en konden we hier rustig foto’s maken.


De Eiffeltoren

Later die avond zijn we naar de andere kant gegaan van de Eiffeltoren. We hadden hier echt top plekken, we stonden helemaal achteraan in het midden. Hoe later het werd, hoe meer mensen overal kwam te staan om te gaan kijken naar de Eiffeltoren. Op een gegeven moment gingen de lichten aan en je hoorde overal “Oeeee aaahh” en geklap. Hahaha, dat was echt grappig. En wij hadden zoiets van, mooi eidelijk kunnen we de mooie foto’s gaan maken haha.


De Eiffeltoren

Wat ook leuk was om te zien, is dat er om de zoveel tijd lichtjes begonnen te knipperen. Het leek wel Kerst haha. Hier kon ik ook nog een mooie foto van maken.

Het is toch best een bijzonder gebouw om naar te kijken en om er te zijn. Vooral in de avond vind ik hem erg mooi om te zien.

Binnenkort komen nog meer foto’s online van ons dagje naar Parijs 🙂 .

Ben jij wel eens in de Eiffeltoren geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: