Mini shoplog met LUSH en Essence


Mini shoplog met LUSH en Essence

Van de week heb ik weer een aantal dingetjes besteld en gekocht, zoals mascara’s, een shampoo en een conditioner. Vandaag laat ik jullie een mini shoplog zien met LUSH en Essence 🙂 .


Mini shoplog met LUSH en Essence

Een tijdje heb ik een sample mascara van Clinique uitgeprobeerd, maar deze is al bijna weer op, dus zocht ik weer een goede mascara. Van Essence ligt vanaf half februari de nieuwe spring/summer 2016 collectie in de winkels. Ik was wel zeer benieuwd naar de nieuwe Forbidden Volume Mascara en wilde deze graag hebben. Bij de Kruidvat zag ik dat ze ook een leuke actie hadden, je krijgt namelijk de Forbidden Volume false lash mascara topcoat t.w.v. 2,89 Euro helemaal gratis! Je hebt ook nog de Forbidden Volume Mascara Rebel, ik kon eigenlijk niet kiezen dus heb ik ze beide meegenomen. Ik kreeg dus ook twee topcoats gratis. Super! Je ziet dat het borsteltje van de Rebel iets groter en dikker eruit ziet dan de normale mascara. Ik ben echt benieuwd naar beide mascara’s! Beide mascara’s en de topcoat kan je kopen bij Kruidvat.


Mini shoplog met LUSH en Essence

Tegenwoordig ben ik helemaal fan van LUSH producten. Ik heb inmiddels al verschillende producten uitprobeerd, zoals shampoos, body butters en zepen. Ik wilde graag weer een nieuwe soort shampoo uitproberen en een conditioner. Ik koos voor de Honey I Washed my hair shampoobar en de American Cream haarconiditioner. De shampoobar ruikt echt ontzettend lekker, heerlijk naar honing en zoals op de label staat, ook echt naar toffee. De conditioner is heerlijk van structuur en ruikt ook echt heerlijk naar vanille en een vleugje aardbeien, yummm! Ik ben zeer benieuwd wat beide producten voor mijn haar doen.

Van LUSH kreeg ik ook nog een sample, namelijk Dark Angels. Een scrubreiniger met houtskool en avocado-olie. Hier ben ik ook echt zeer benieuwd naar!

Van al deze producten komen snel een review een online. Graag hoor ik ook van jou waar jij het meest benieuwd naar bent 🙂 .

Wat voor een product heb jij het laatst gekocht?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: