HEMA 3 in 1 Micellair Cleansing Water


HEMA 3 in 1 Micellair Cleansing Water

Sinds januari heeft HEMA een nieuwe micellair water in haar assortiment. Ik was hier zeer benieuwd naar en aangezien mijn cleansing lotion van ZoiY en mijn micellair water van NIVEA op waren, kocht ik de HEMA 3 in 1 Micellair Cleansing Water. Vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vind.

De HEMA 3 in 1 Micellair Cleansing water zit in de “it’s my beautiful skin day” lijn die voor alle huidtypen geschikt is.
De flacon is doorzichtig en heeft een inhoud van 250ml.


HEMA 3 in 1 Micellair Cleansing Water

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. De micellair water bevat geen parfum, alcohol en kleurstoffen. Dat klinkt goed toch?


HEMA 3 in 1 Micellair Cleansing Water

Het is de bedoeling dat je een beetje op een watje doet. Je ziet dat de flacon een draaidop heeft, persoonlijk had ik liever een pompje of een spray gezien. Dat vind ik altijd fijner werken. Er zit geen geur aan de micellair cleansing water en dat vind ik wel prima.


HEMA 3 in 1 Micellair Cleansing Water

Op mijn hand heb ik wat waterproof mascara gedaan en laten drogen. Daarna ben ik twee keer met het watje over mijn hand gegaan. Je ziet dat lang niet alles weg is. Ik merk ook dat als ik mijn make-up eraf wil halen, dat dit moeilijk gaat. Je moet echt goed boenen waar ik persoonlijk niet echt fan van ben. Dit komt omdat mijn ogen en mijn huid dan gaan irriteren. Ik heb liever dat mijn make-up er gemakkelijk af gaat met een paar keer vegen in plaats van boenen. Na het goed boenen, is mijn make-up er wel vanaf, maar prettig vind ik het niet.

Ik denk dat HEMA Micellair Cleansing water geschikt is voor als je lichte make-up draagt en geen waterproof mascara draagt. Verder is deze wel lekker budgetproof, je betaalt namelijk maar 2,50 Euro voor een flacon van 250ml. Je kan deze in de HEMA winkel krijgen of via de <HEMA.nl.

Ken jij de HEMA 3 in 1 Micellair Cleansing Water al? En wat vind jij ervan?

HEMA 3 in 1 Micellair Cleansing Water
Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: