Iva Natura Face Care Tonic


Iva Natura Face Care Tonic

Een tijdje geleden heb ik zoals jullie misschien wel weten meegedaan aan het project Echte Post Is Cool. Ik ontving in totaal twee pakketjes, het extra pakketje ontving ik van Way2Natural (Nogmaals bedankt!!). Hier zat een face care tonic en een sample body lotion in van Iva Natura. Vandaag laat ik jullie de Iva Natura Face Care Tonic zien.

Ik had Iva Natura wel vaker voorbij zien komen op verschillende blogs, maar zelf was ik er nog niet bekend mee. Ik was er dus echt zeer benieuwd naar. Iva Natura is een biologische cosmetica, de aandacht wordt gericht op milieuvriendelijkheid, veiligheid en effectiviteit. Way2Natural heeft in totaal 26 biologische verzorgingsproducten van Iva Natura voor het gezicht, lichaam en haar. De basis extracten van de producten komen uit Turkije en wat helemaal mooi is, alle producten zijn ook nog eens dierproefvrij!

Hieronder heb ik alle ingrediënten neergezet:


Iva Natura Face Care Tonic

De verzoringsproducten zijn ook vrij van schadelijke stoffen als paraffine, parabenen, kunstmatige kleur- of geurstoffen, SLS, siliconen, PEG’s, GMO’s of phthalaten. Dat klinkt zeer goed!


Iva Natura Face Care Tonic

De flacon van de Face Care Tonic is in sprayvorm. Met de tonic fris je je huid op en haal je na het reinigen nog de laatste restjes make-up en vuil weg van je huid.


Iva Natura Face Care Tonic

Hierboven heb ik de spray op mijn huid gedaan. Het is zeer licht van vorm en je kan de Face Care Tonic zo op je huid sprayen. Wat ik zelf fijn vind, is om een beetje op een wattenschijfje te doen en daarna zachtjes de laatste make-up restjes en vuil weg te halen. De geur is ook echt heerlijk, een hele fijne frisse geur. Mijn huid is dan ook heerlijk zacht en trekt totaal niet! Nadat ik mijn huid heb gereinigd en daarna de tonic heb gebruikt, doe ik wat dag- of nachtcrème op mijn gezicht.

Iva Natura Face Care Tonic kost 12,50 Euro voor 150ml en kan je kopen bij Way2Natural.

Iva Natura Face Care Tonic

Ben jij al bekend met de producten van Iva Natura? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: