Opgemaakt Maart met o.a. ZoiY, Dove en LUSH


Opgemaakt Maart met o.a. ZoiY, Dove en LUSH

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. In maart heb ik weer een aantal items opgemaakt waaronder ZoiY, Dove en LUSH. Vandaag laat ik mijn opgemaakte producten aan jullie zien 🙂 .

Mijn opgemaakte producten heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

– Labello lippenbalsem
Elke dag gebruik ik lippenbalsem op mijn lippen te hydrateren en zacht te maken. Labello vind ik toch wel tot nu toe de fijnste lippenbalsem. Momenteel gebruik ik Babylips van Maybelline, echter vind ik Labello toch wel fijner dan deze. Zodra de Babylips op is, zal ik zeker weer terug gaan naar Labello.

ZoiY cleansing lotion
Een heerlijke cleansing lotion vol met natuurlijke ingrediënten. Het haalt heel erg gemakkelijk de make-up van mijn gezicht af en is echt heerlijk voor mijn huid.

– Dove Soft feel deodorant
Gewoon een zeer fijne deodorant, die ook zeker zacht voor mijn huid is.

Andrélon Keratine Repair Conditioner
De allerlaatste keer dat ik de conditioner van Andrélon heb gebruikt. Ik ben nu namelijk overgegaan naar LUSH (American Cream haarconditioner). Voor mij geen Andrélon meer!

– NIVEA Micellair water
Een fijne micellair water, alleen ik merk wel dat hij minder goed mijn make-up verwijderd dan de ZoiY cleansing lotion.

– Catrice re-touch light-reflecting concealer ivory
Deze gebruik ik al een tijdje voor onder mijn ogen. Het is voor mij de goede kleur en het blauwe onder mijn ogen zijn hierdoor goed bedekt. Momenteel gebruik ik een concealer van Essence die ik heb gekregen voor Echte Post Is Cool en die vind ik eigenlijk nog wel fijner dan die van Catrice. Die ga ik dus vaker kopen.

LUSH Jason and the Argan Oil shampoobar
Een hele fijne shampoobar van LUSH, maakt mijn haar zacht en glad. Momenteel gebruik ik LUSH Honey I washed my hair shampoobar die ik toch nog fijner vind dan deze. Het maakt namelijk mijn haar nog zachter en gladder en het glanst meer.

– AH Basic Cotton wattenschijfjes en Biocura wattenschijfjes
Beide zijn fijne wattenschijfjes, halen make-up en vuiltjes gemakkelijk van mijn gezicht af en pluizen op zich niet zo snel.

Dit waren alweer de producten die ik heb opgemaakt. Er zijn een aantal producten die ik opnieuw zou kopen en een aantal totaal niet. Ik ben bezig om veel producten eerst op te maken voordat ik weer nieuwe items ga kopen, dus deze maand zullen er ook weer veel producten opgaan.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: