GESLSOTEN! Winactie – 3x kortingsbonnen van 25 Euro voor Fuva.nl


Michael Kors zonnebril van Fuva.nl
Afgelopen weekend konden jullie zien dat ik een nieuwe Michael Kors van Fuva.nl mocht reviewen. Ik ben hier zeer tevreden mee en vandaag heb ik iets leuks voor jullie! In samenwerking met Fuva.nl mag ik namelijk 3x kortingsbonnen van 25 Euro weggeven! Benieuwd wat Fuva.nl is en wat je moet doen om kans te maken op een van deze kortingsbonnen? Kijk dan snel verder!

Fuva.nl is een zeer goede webshop waar je terecht kan voor contactlenzen en zonnebrillen. Een goede zicht is voor iedereen belangrijk. Fuva.nl heeft daarom een zeer groot aanbod aan contactlenzen en zonnebrillen tegen de scherpste prijzen.

De scherpe zonnestralen worden gefilterd door het donkere glas van de zonnebril. En daarnaast ziet een zonnebril er natuurlijk ook erg modieus uit 🙂 . Bij Fuva.nl hebben ze zonnebrillen in verschillende stijlen en kleuren. Ze hebben ook zonnebrillen van verschillende merken, denk bijvoorbeeld aan Ray-Ban of aan Guess of Michael Kors. En het fijne van Fuva.nl is dat je wanneer je een zonnebril hebt besteld, deze binnen 48 uur verzonden wordt indien deze op voorraad is. Je hebt je super mooie zonnebril al binnen een paar dagen in huis! En daarnaast betaal je ook geen verzendkosten als je iets besteld boven de 30 Euro!

Nu kan je dus kans maken op een van de drie kortingsbonnen van €25,-! Hoe leuk! Ben je op zoek naar een nieuwe zonnebril of juist contactlenzen, doe dan snel mee!

Wat MOET je doen om kans te maken op een kortingsbon van €25,-?
– Volg mijn blog en like dit artikel
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Like de Facebook pagina van Fuva.nl
– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken op een kortingsbon van €25,-?
– Volg mij op Twitter (@Sentinelli). (1 punt extra)
– Volg mij op Twitter (@FuvaEyewear). (1 punt extra)
– Tweet het volgende bericht: “Ik volg @Sentinelli en @FuvaEyewear en ik maak kans op een kortingsbon van €25,- voor Fuva.nl. https://www.sentinelli.nl/winactie-3x-kortingsbonnen-van-25-euro-voor-fuva-nl” (1 punt extra)
– Schrijf een artikel of maak een sidebanner over deze leuke winactie op jouw site/blog. (2 punten extra).

De winactie loopt van 19 juni tot en met 3 juli 2014. Op 4 juli krijgen de winnaars een mailtje van mij en de bekendmaking vindt ook op deze website plaats.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: