Michael Kors zonnebril van Fuva.nl


Michael Kors zonnebril van Fuva.nl
Genieten jullie ook zo van het weer? Wat een lekkere temperatuur he! Heerlijk buiten zitten met mijn iPad op schoot of heerlijk lezen in de ELLE Magazine of gewoon lekker fotograferen. Natuurlijk is het dan wel prettig om een goede zonnebril op te hebben zodat ik meer kan zien als het erg zonnig is. Ik mocht van Fuva.nl deze zonnebril van Michael Kors reviewen. Ben je benieuwd wat Fuva.nl is en wat ik van de zonnebril vind? lees dan snel verder!


Michael Kors zonnebril van Fuva.nl

Fuva.nl is een zeer goede webshop waar je terecht kan voor contactlenzen en zonnebrillen. Een goede zicht is voor iedereen belangrijk. Fuva.nl heeft daarom een zeer groot aanbod aan contactlenzen en zonnebrillen tegen de scherpste prijzen.

Vooral op deze zonnige dagen wordt je zicht verminderd door de zon die recht in je gezicht schijnt. Als je bijvoorbeeld lekker buiten in de zon zit of ligt of als je bijvoorbeeld op pad bent met de auto of fiets, dan is het zeer belangrijk om toch een goede zicht te hebben. Ik knijp altijd mijn ogen dicht als ik buiten ben en het erg zonnig is. Met een zeer goede zonnebril heb ik hier dan veel minder last van. De scherpe zonnestralen worden gefilterd door het donkere glas van de zonnebril. En daarnaast ziet een zonnebril er natuurlijk ook erg modieus uit 🙂 . Bij Fuva.nl hebben ze zonnebrillen in verschillende stijlen en kleuren. Ze hebben ook zonnebrillen van verschillende merken, denk bijvoorbeeld aan Ray-Ban of aan Guess of Michael Kors. En het fijne van Fuva.nl is dat je wanneer je een zonnebril hebt besteld, deze binnen 48 uur verzonden wordt indien deze op voorraad is. Je hebt je super mooie zonnebril al binnen een paar dagen in huis! En daarnaast betaal je ook geen verzendkosten als je iets besteld boven de 30 Euro!

Ik mocht dus van Fuva.nl een zonnebril uitkiezen om te gaan reviewen en ik koos voor een roze Michael Kors zonnebril. Als je mij volgt op Facebook, Twitter en Instagram, dan had je deze al voorbij zien komen 🙂 .


Michael Kors zonnebril van Fuva.nl
De zonnebril kwam in een zeer mooi en stevige hoes. Daar hou ik al van! Mijn zonnebril moet natuurlijk mij beschermen tegen de zon, maar de zonnebril zelf moet ook beschermd worden tegen krassen en andere beschadigingen.


Michael Kors zonnebril van Fuva.nl
De zonnebril past ook erg goed in het hoesje en je kan hem gemakkelijk in en uit het hoesje halen. Ik vind hem echt super mooi uitzien! De kleur vind ik geweldig, maar ook de vormen van de bril en de glazen zelf vind ik top!


Michael Kors zonnebril van Fuva.nl
Er zit ook een zeer handig brillendoekje bij waarmee je de zonnebril goed schoon kan maken. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je goed door de zonnebril heen kan blijven kijken.


Michael Kors zonnebril van Fuva.nl
Aan de zijkant op een van de pootjes van de zonnebril staat de naam van het merk, dus Michael Kors.


Michael Kors zonnebril van Fuva.nl
Ik ben echt super blij met deze zonnebril! De zonnebril zit zeer comfortabel. Hij is zeer licht en hij beschermd echt goed tegen de zon! Ik hoef mijn ogen niet meer dicht te knijpen als ik buiten ben en het erg zonnig is. Ik gebruik hem dan nu ook elke keer als het zonnig is buiten! Deze Michael Kors zonnebril kost 109 Euro en is zeker een aanrader!

Ken jij Fuva.nl al? En wat vind jij van deze Michael Kors zonnebril?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: