Mijn leven in foto’s #84 – 3 jaar getrouwd, jarig en Avifauna

Mijn leven in foto’s #84 - 3 jaar getrouwd, jarig en Avifauna

Wat is dit weertje genieten zeg! We zijn vandaag heerlijk naar Avifauna geweest, wat is het daar mooi! De afgelopen weken heb ik nog meer leuke dingen beleefd. 15 mei was onze trouwdag, we zijn nu alweer 3 getrouwd hihi. Op 16 mei was ik jarig en het was natuurlijk ook Pinksteren. Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #84 - Nieuwe parfum

Ik wilde weer nieuwe geurtjes hebben en besloot om Guess Seductive en Marc Jacobs Decadence te kopen. Echt twee favoriete geuren van dit moment!

Mijn leven in foto’s #84 - Nuuna

Mijn huidige Nuuna Bullet Journal is bijna helemaal vol. Vanaf juni zou ik dan ook in een nieuwe Bullet Journal gaan beginnen. Ik vind Nuuna echt super fijn en ik zag dat deze serie van Nuuna was afgeprijsd, dus kocht ik deze twee. Super tof!

Mijn leven in foto’s #84 - Moederdag

Op moederdag kreeg ik deze prachtige tulpen van mijn man. Super lief!! Helaas was onze kleine man ook ziek geworden. Een behoorlijke buikgriep, arme knul!

trouwfoto's

En op 15 mei was onze trouwdag! Ik vind deze trouwfoto echt super mooi!

Mijn leven in foto’s #84 - verjaardagscadeaus

Mijn leven in foto’s #84 - verjaardagscadeaus

Mijn leven in foto’s #84 - verjaardagscadeaus

Mijn leven in foto’s #84 - verjaardagscadeaus

Mijn leven in foto’s #84 - verjaardagscadeaus

De dag na onze trouwdag was ik jarig. Ik heb super mooie cadeaus gekregen. Zoals een nieuwe Xbox One van mijn man met een aantal spellen. Daarnaast ook veel spullen voor mijn Nuuna Bullet Journal van mijn vrienden en mijn broer en schoonzus. En ook nog geld gekregen van mijn ouders en schoonouders. Super blij met alle cadeaus, bedankt iedereen!

Mijn man ging taart halen bij de Albert Heijn en ze vroegen of er iemand jarig was. Mijn man vertelde dat ik jarig was en toen kreeg mijn man een kaartje en chocolade mee. Hoe tof van Albert Heijn! Super bedankt!

Mijn leven in foto’s #84 - wandelen

Gelukkig was Thomas al weer wat beter op mijn verjaardag en besloten we nadat de visite was weg, om even een rondje te wandelen door de haven van Leerdam.

Mijn leven in foto’s #84 - Ijsje eten

Aah heerlijk een ijsje!! De dag na mijn verjaardag werd ik ook ziek. Ik had de buikgriep van Thomas overgenomen, ontzettend balen! Maar gelukkig ging het dat weekend wel iets beter en besloten we om even te wandelen en gingen we een ijsje eten.

Op de 2e Pinksterdag was ik pas echt helemaal beter. Mijn man werd een dag na mij ziek, echt een verschrikkelijke virus zeg bah! Mijn moeder was ook op 2e Pinksterdag jarig, dus zijn we naar mijn ouders geweest waar we ook heerlijk hebben gebarbecued.

Mijn leven in foto’s #84 - Sims Freeplay

Er was weer een nieuwe missie beschikbaar bij De Sims Freeplay. Ik blijf dit spel gewoon echt vaak spelen he haha.

Mijn leven in foto’s #84 - Avifauna

Mijn leven in foto’s #84 - Avifauna

Mijn leven in foto’s #84 - 3 jaar getrouwd, jarig en Avifauna

Mijn leven in foto’s #84 - Avifauna

Mijn leven in foto’s #84 - Avifauna

Vandaag zijn we naar Avifauna geweest. Wat een prachtig vogelpark is dat zeg! Thomas vond het ook helemaal geweldig. Hij vindt vogels helemaal geweldig, dus dit was super voor hem. Het is ontzettend mooi bij Avifauna en zeker een aanrader om eens naar toe te gaan.

Dit is wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. We genieten heerlijk van het warme weer en morgen is het een lekker relaxed dagje.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat had of heb jij in de planning staan dit weekend?
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: