Sparen update mei, 30 dagen, 30 vuilniszakken update en GRATIS Spaarplannen template

Sparen update april, 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge en GRATIS Spaarplannen template

Begin dit jaar schreef ik een artikel over mijn Spaarplannen en sparen voor verschillende doelen. Elke maand ga ik een sparen update plaatsen. In dit artikel laat ik zien hoeveel we in totaal gespaard hebben en laat ik ook een update zien van de 30 dagen, 30 vuilniszakken. Daarnaast heb ik voor jullie ook nog eens een GRATIS super handige spaarplannen template.

*Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie. *

Sparen update:

Sparen update mei, 30 dagen, 30 vuilniszakken update en GRATIS Spaarplannen template

Elke maand ga ik dus een sparen update plaatsen. Hoe verloopt mijn spaarplannen en voor welke doelen heb ik geld kunnen sparen. Zoals je op de foto hierboven ziet heb ik verschillende spaardoelen opgezet. Voor elk spaardoel heb ik een tabel neergezet met daarboven het bedrag dat ik wil sparen. Elk tabel is verdeeld in vakjes in elk vakje houdt een bedrag in. Zoals bij de eerste spaar ik iedere keer 500 Euro. Zodra ik dan 500 Euro heb gespaard, zal ik het vakje inkleuren. Ik doe alles met potlood, zodat ik ook kan wijzigen van bedrag, mocht er een bepaald bedrag gebruikt worden.

Noodfonds

Het sparen voor een noodfonds is voor ons een hoge prioriteit. Wij hebben zelf een aantal keer meegemaakt dat we onverwachte rekeningen kregen en gelukkig konden we het allemaal betalen omdat we genoeg op de spaarrekening hadden staan. Maar nu wil ik dus echt een noodfonds hebben zodat we ook deze onverwachte rekeningen makkelijker kunnen betalen, zonder hierover in te zitten.

In januari zijn we begonnen met het noodfonds en we hadden al behoorlijk wat geld in het noodfonds zitten. Helaas kregen we een aantal onverwachte rekeningen, waardoor we geld van het noodfonds moesten gebruiken. We hebben nu 110 Euro in het noodfonds zitten. Het zat even tegen met de onverwachte rekeningen, maar ik ben blij dat we toch nog weer wat hebben kunnen sparen voor in het noodfonds. Komende maand zal het noodfonds ook weer omhoog gaan, omdat we beide weer goed hebben verdiend.

Zelf spaar ik geld voor het noodfonds op mijn rekening en in een envelop. Als ik geld spaar op mijn rekening, dan zet ik altijd bij de beschrijving “noodfonds” neer, zodat ik altijd kan opzoeken hoeveel geld van de spaarrekening in het noodfonds zit. Ik hou dan bij in mijn Bullet Journal hoeveel geld er in mijn noodfonds zit.

Wil je meer weten over hoe je een noodfonds opstelt met een complete stappenplan? Lees dan mijn uitgebreide artikel van vorige maand: Waarom het hebben van een noodfonds enorm belangrijk is + stappenplan.

Grote vakantie

We hebben ook weer gespaard voor onze vakantie. In totaal zit er nu 200 Euro in de pot voor een grote vakantie. Het is niet veel geld, maar het begin is er! We willen dit jaar ook op vakantie gaan, dus ik hoop dat ik nog wel meer kan sparen hiervoor. Ik heb inmiddels ook vakantiegeld ontvangen, maar dit geld is verdeeld onder verschillende doelen en gebruiken we ook voor bepaalde rekeningen.

Silhouette Cameo

Het lijkt mij namelijk zo ontzettend gaaf om eigen stickers te ontwerpen. Ik wil namelijk ook mijn eigen ontworpen stickers gaan verkopen voor bijvoorbeeld in een Bullet Journal. Nu een aantal klanten geld hebben betaald, kon ik ook geld sparen voor dit doel. In totaal heb ik 90 Euro in de pot voor een Silhouette Cameo.

Kleding

We hebben afgelopen maand nieuwe kleding gekocht, dus hebben we wat geld van dit potje gebruikt. In totaal hebben we nu 22 Euro in de pot voor kleding

Thomas

Ook voor Thomas had ik weer wat gespaard, maar we hebben ook wat dingen voor hem gekocht, die bedragen gaan ook weer hiervan af. Maar ook voor Thomas gaan we de komende tijd weer veel geld sparen. In totaal hebben we nu 196,20 Euro op Thomas zijn rekening staan.

Alle spaarplannen updates op een rij

Begin dit jaar begon ik met het sparen voor verschillende doelen en plaats ik nu maandelijks een update. Ik heb hieronder alle spaarplannen updates geplaatst tot nu toe, zodat je alles terug kunt lezen:

Inkomsten via een blog en werk als Virtual Assistant

Ik vind het leuk om over geld te hebben en om andere mensen hiermee te helpen en hen ook te inspireren om beter om te gaan met geld en meer geld te verdienen. Sinds augustus 2016 is mijn blog mijn bedrijfje en ik verdien geld met mijn blog en mijn bedrijf. Vanaf deze maand plaats ik ook een update van hoeveel geld ik verdien met mijn blog en bedrijf als Virtual Assistant en hoe ik geld verdien. In april 2018 heb ik 1723,23 Euro verdiend met mijn blog en bedrijf.

Ja, je kunt inderdaad veel geld verdienen met bloggen, met waar je echt goed in bent en waar jouw passie ligt. In dit artikel geef ik tips over geld verdienen met bloggen, geld verdienen met Virtual Assistant, waar ik momenteel mee bezig ben en meer. Naast mijn parttime baan als software ontwikkelaar, werk ik vooral thuis aan mijn blog en bedrijf. Ik kan mijn eigen tijd indelen en breng hierdoor meer tijd met mijn gezin door.

Wil je meer weten hoe ik geld heb verdiend via mijn blog en het werk als Virtual Assistant? Lees dan mijn uitgebreide inkomsten rapporten:

Nog meer spaartips!

Een tijdje geleden schreef ik ook nog een uitgebreid artikel met 25 manieren om geld te besparen + GRATIS checklist met 25 extra bespaartips!. Neem hier zeker eens een kijkje en download ook de gratis checklist. Zo kan je geld besparen en het geld dus gebruiken voor jouw verschillende spaardoelen!

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge update

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

Eind april ben ik begonnen met de 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge. In 30 dagen tijd ga je dan van ontzettend veel spullen ontdoen. Je kan spullen weggooien, weggeven of verkopen via bijvoorbeeld Marktplaats.

30 dagen, 30 vuilniszakken update

In totaal heb ik nu 9 vuilniszakken vol weg kunnen doen. Ik heb nog een aantal dagen, ik denk niet dat ik zoveel vuilniszakken nog weg kan doen. Maar ik ben wel enorm blij dat ik toch nog wat weg heb kunnen doen. We hebben ook weer een aantal dingen op Marktplaats gezet, zoals de Xbox 360 met een heleboel spellen, de Box van Thomas, iPad 2 en nog wat kleine spullen. Eigenlijk zijn dit ook best wel veel vuilniszakken vol als je alles daarin zou doen. Ik ga de komende dagen nog door ons huis heen en kijken hoeveel vuilniszakken ik nog weg kan doen.

Heb jij ook spaardoelen en/of spaarplannen? En waar spaar jij zoal voor? Heb jij nog verschillende spaartips? Laat vooral een reactie achter!

Geld sparen voor een vakantie + GRATIS Spaarplannen template

Geld sparen voor een Noodfonds + GRATIS Spaarplannen template

Geld sparen, hoe doe je dat? + GRATIS Spaarplannen template

Sparen voor verschillende doelen Hoe doe je dat? + GRATIS Spaarplannen template

Sparen update en spaartips met GRATIS Spaarplannen template

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: